Canım dün akşam yemedim o yüzden yazmadımMenunu aksam yazmayi unutma canim sonra menu ariyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dün akşam yemedim o yüzden yazmadımMenunu aksam yazmayi unutma canim sonra menu ariyorum![]()
Abur cubur yerine yemek yemen daha saglikli olur ablaÇavdsrlı ekmek alıyorum 1 dilim yiyorum kahvaltıda.
Bende öğlenleri yemek olayı hiç olmadı hep salladım abur cubur yedim .
Akşamda ekmek yemiyorum artık,az bişi yetmeye başladı bana.
Hocam günaydın nasılsınElhan abla var da onun kendine hayrı yok ...Elif bunun farkında ...
Naassıllll.Elhan abla var da onun kendine hayrı yok ...Elif bunun farkında ...
Olur abla ama protein de alSa bah 9'da kahvaltı yapıyorum,öğlende 2 gibi filan yoğrutlu yulaf yesen olurmu hazırladım.
Yemek yemek zor geliyor bana hayatımda hiç diyet yapmadım çünkü böyle sebzeyle filan geçiştirsem olurmu öğlenleri.
K.bahar ve havuç haşladım onuda yerim olur demi.
Anladim canimCanım dün akşam yemedim o yüzden yazmadım![]()
Belki gönül almanı bekliyorumdurGirdeydin siteye abla![]()
Onları kestim zaten yemiyorum artık..Abur cubur yerine yemek yemen daha saglikli olur abla
Tamam canim ekliyorumHanımlar etiketleyemedim..
Eksi gelenleri tek tek tebrik ederim ayaklarınıza sağlık
Artı ya da sabit gelen hanımlar yola kaldığımız yerden devam..
Bende masterfite katılmak istiyorum canımZipzip-
Demek ki haftasonu daha dikkat etmeye başladın. Bence haftasonu dikkat etmek daha önemli çünkü çocuk eş faktörü var ya da gezme gibi güzel gidiyorsun bozma.Ya haftasonu iyi getiriyorum eksiyi hafta içi iyi getiremiyorum![]()
Siteye girmezsen nasıl gonul alabilirim dun baktim yoktunBelki gönül almanı bekliyorumdur![]()
Etle aram yok birde,tavukçuyum ben..Olur abla ama protein de alhepsini dengele.
Öyle işte...Naassıllll.![]()
Olsun abla tavuk balık ya da yemiyorsun bakliyattan alabilirsin.Etle aram yok birde,tavukçuyum ben..
Tavuk da olur ablaEtle aram yok birde,tavukçuyum ben..
Etiket neyim olunca maille bildirim geliyor...arayan soran olmayınca gelmedim işte...Siteye girmezsen nasıl gonul alabilirim dun baktim yoktun
Demek ki bakiyormusum sitede olup olmadigina![]()