Herkese gunaydin demisteBen anlamadim
Menunu aksam yazmayi unutma canim sonra menu ariyorumTabi ki etiketlemeyi unuttum. Tekrardan günaydın :))
fittanne E Elif_Eylul Cordelia Zipzip-
Bugün tek öğün yapacağım.
Tuvalet sorunum var ve bir haftadır yürüyüş yapamıyorum buna rağmen -300 gitmiş sevindim
Cevaplarken gördüm mesajın yoktu. Sonda yazarım dedim unutdum mesajı gönderdim. Şimdi mesaja şaşırınca neden şaşırdı dedimAnladin yani demek istedigimi
Sağol kaptanım yani eksi çok olmadı ama haftasonunun ağırlığı Pazartesi tartıya yansımıştı en azından onu atıp bi tık eksi geldim..Gunaydin canim artiyi atip eksiye gecmissin tebrik ederim
Fırsat buldukça gelirim zaten sizlerden de destek alırım menü hakkında .İyi yaptın abla bize böyle elemanlar lazımiki menü yazıp kaçıyorlar
Ama begenmedim
Hosgeldin canım.Nasıl yanılttım fülüzü
Tebrikler canımGünaydın hanımlar..
Kilo bildirimimi yapayım sonra geçmiş okuyacağım..
Geçen Cuma 89.1
Pazartesi 89.9
Cuma 88.8
Fark -300 gram
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Tebrikler canımEki Görüntüle 2963497
Geçen cuma 59,1
Bugün 58,9
Fark - 200
Wc ye çıkamadım bende bekleyemedim de randevum var hazırlanıp çıkıcam birazdan üzüldüm bu kadar gitmesine
MasterFit'e katılamayacağım kaptanlarım önümüzdeki hafta anneme gitmezsem öbür haftaya gideceğim günü tam belli olsaydı katılırdım, katılıp da takımı riske atmak istemem tartı yok orda çünkü
Zipzip- E Elif_Eylul
Hoş buldum sağol
Hosgeldin canım.
Elhan abla var da onun kendine hayrı yok ...Elif bunun farkında ...Elhan abla da var
Aksamlarida az yiyorsun abla oglenleri cok gecistirme benceSa bah 9'da kahvaltı yapıyorum,öğlende 2 gibi filan yoğrutlu yulaf yesen olurmu hazırladım.
Yemek yemek zor geliyor bana hayatımda hiç diyet yapmadım çünkü böyle sebzeyle filan geçiştirsem olurmu öğlenleri.
K.bahar ve havuç haşladım onuda yerim olur demi.
Aktif degildin 2 gundur ondan etiketlemedim son gorulmen sali görünüyorduElhan abla var da onun kendine hayrı yok ...Elif bunun farkında ...
Ya haftasonu iyi getiriyorum eksiyi hafta içi iyi getiremiyorumOlsun haftaya daha sıkı çalış
KüstümAktif degildin 2 gundur ondan etiketlemedim son gorulmen sali görünüyordu
Çavdsrlı ekmek alıyorum 1 dilim yiyorum kahvaltıda.Aksamlarida az yiyorsun abla oglenleri cok gecistirme bence
Ama sebze yogurt salata 1 dilim ekmek gibi olur
Yada tavuklu salata olabilir,tavuk sote olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?