Çok sağol canımOf of neler neler boyrl geçmiş olsun basın sağolsun canım benim
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahCook ama coook yoğun bir gün geçirdim gün boyu hastanedeydik kızıma endoskopi yapıldı. Sonuçlar 10-15 gün sonra çıkacakmış. Beklemedeyiz. Hastanede ayaklarıma kara sular indi resmen.
Başın sağolsun canım Allah sabır versin annenede şifa versin başınızdan eksik etmesin sana ve çocuklarınada geçmiş olsunIzleyip sövemeyeceğim sedata kv ye gittiğim için dediydim
Olsun canim stres yok afiyet olsun ❤
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
1 hafta içinde ilk amcam vefat etti 4 gün sonra eşimin teyzesi. O hafta kardesimin nikâhı da vardı o stresle annem kına gecesinden bir gün önce kalp krizi gecirdi anjiyo oldu çıktı 1 hafta annem de kaldım 1 hafta annemi evimde ağırladım çocuklarla o arada sırayla grip olduk ben halen iyilesemedim maalesef canim böyle gecti 3 haftam
Afiyet olsun canım kilonu bilmiyorum ama çok az yemişsin acıkmıyormusun2 Aralık Perşembe
10.00 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
1 kase yoğurt (2 yk yulaf ve tarçınlı)
1 elma
3 ceviz
Ara 16.00
Bi avuç leblebi
Akşam 19.00
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul C _CikiLeta
Cok sağol canım benim❤Başın sağolsun canım Allah sabır versin annenede şifa versin başınızdan eksik etmesin sana ve çocuklarınada geçmiş olsun
Afiyet olsun canım02.12.2021 Perşembe
Saat 10 da
3 çay bardağı bitki çayı
Saat 12.30 da
Klasik kahvaltım
Saat 16 da
1 kupa sade türk kahvesi
Saat 18 de
4 servis kaşığı kıymalı kabak yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
2 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
C _CikiLeta
Cordelia
Eki Görüntüle 2963444
Sağol canımAfiyet olsun canım
İyi geceler canım sanada Allah rahatlık versinIyi geceler ,Allah rahatlik versin
Orucunu Allah kabul etsin canım sende çok az yemişsinBugunku menumu de yazayim
Sahur
10 zeytin
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
İftar 17.45
Bir tabak yesil fasulye yemegi
Dort kasik bulgur pilavi
Ara on badem
1.5 litre su Eki Görüntüle 2963411
Cordelia
E Elif_Eylul
Zipzip-
Sağol canım. 73.9 dum geçen cuma. Normalde bu kadar az yemiyorum da bu haftayı hafif tutmaya çalıştım.Afiyet olsun canım kilonu bilmiyorum ama çok az yemişsin acıkmıyormusun
Bugun atmistim. Bakip atayim tekrar.Canım carsamba sporunu bulamadım.
Malum persembe gunu olunca cok tutmak istemedimOrucunu Allah kabul etsin canım sende çok az yemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?