- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Iyi geceler canimİyi geceler bende uyuyayım
TeşekkürlerIyi geceler canim
Altda gördümde
Iyi geceler canimIyi geceler ,Allah rahatlik versin
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar
Şov mov yokBencil olma migim. Sadece senin kilon mu heyecan yapıyor. Mesela @sardunya1038 kaç gelecek ? C _CikiLeta şova devam edecek mi? @Zeynebim2020 ne yapacak? Yeşil takım ortalaması ne olacak?. Pazartesi artıları ne oldu ?
Bunların hepsi birtek beni mi heyecanlandırıyor?
Afiyet olsun canımMenüm gelsin
Sabah
Terayagli mantar sote
2 kk peynir
5 çeri domates
. akşam
Yoğurtlu cevizli kereviz salatası
2 kepçe mercimek çorbası
Su: 2 lt, 1 lt Dukan birasi
C _CikiLeta E Elif_Eylul @Zipzip-
Kan kokusu gibi aynı.
Regl olmadım daha canım ama test yaptım negatif çıktı yarın kan testi yapmayı düşünüyorum
İyi geceler canımHadi bana iyi geceler şarj yüzde 2
İyi geceler canımİyi geceler bende uyuyayım
İyi geceler canımIyi geceler ,Allah rahatlik versin
Show bekliyom ben banane.İyi geceler kaptanım
Şov mov yok
Afiyet olsun canım
Regl olmadım daha canım ama test yaptım negatif çıktı yarın kan testi yapmayı düşünüyorum
İyi geceler canım
İyi geceler canım
İyi geceler canım
Üüüü açmı kaliyim ben ölüyümmüShow bekliyom ben banane.
Ne yaptıysan yarın görecegiz.Üüüü açmı kaliyim ben ölüyümmü
Yedim menüler bombeydi bu haftaNe yaptıysan yarın görecegiz.
Zaten onu çok seviyordumÇikoyu sevmiyomuydun
Canım carsamba sporunu bulamadım.Dun ne yedim sabah
9.00
Bir muz
Kahve
Aksam 16.30
1.5 dilim ekmek
Zeytin
Peynir
Domates
Su1litre
Spora atacagim.
@Zipzip-
Tamam dünün sporu burada.Ben de yazayim menümü
Sabah
Bir kase yulaf lapasi
Ara
Biraz Antep fistigi
Ogle
1yk pirinc pilavi
2yk türlü
Aksam
Smoothi
Su 1.5 lt
Spor
@Zipzip-Cordelia dün bulanti ve halsizlikten yattim ,anca 2417 oldu
Eki Görüntüle 2963338
Izleyip sövemeyeceğim sedata kv ye gittiğim için dediydim
Olsun canim stres yok afiyet olsun ❤Hahaha bende lahana yapacaktım aldım ama komşumla sohbete dalınca saat geçmiş sonra yaparsam pişecek yiyeceğim geç olacak diye vazgeçtim..
Ay strese girdim yarın ola hayrola
Çok geçmiş olsun canımCook ama coook yoğun bir gün geçirdim gün boyu hastanedeydik kızıma endoskopi yapıldı. Sonuçlar 10-15 gün sonra çıkacakmış. Beklemedeyiz. Hastanede ayaklarıma kara sular indi resmen.
Çok geçmiş olsun canımAnaammm boynum tutulmus bu defa cok kotu naletttbiberli jelden surdurdum esime insallah ise yarar
Çok geçmiş olsun canımBenimde omuzlar gıdık sabahtan veri at kestanesi Jeli sürüp duruyorum
1 hafta içinde ilk amcam vefat etti 4 gün sonra eşimin teyzesi. O hafta kardesimin nikâhı da vardı o stresle annem kına gecesinden bir gün önce kalp krizi gecirdi anjiyo oldu çıktı 1 hafta annem de kaldım 1 hafta annemi evimde ağırladım çocuklarla o arada sırayla grip olduk ben halen iyilesemedim maalesef canim böyle gecti 3 haftamNe oldu ki kuzum
Of of neler neler boyrl geçmiş olsun basın sağolsun canım benimIzleyip sövemeyeceğim sedata kv ye gittiğim için dediydim
Olsun canim stres yok afiyet olsun ❤
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
1 hafta içinde ilk amcam vefat etti 4 gün sonra eşimin teyzesi. O hafta kardesimin nikâhı da vardı o stresle annem kına gecesinden bir gün önce kalp krizi gecirdi anjiyo oldu çıktı 1 hafta annem de kaldım 1 hafta annemi evimde ağırladım çocuklarla o arada sırayla grip olduk ben halen iyilesemedim maalesef canim böyle gecti 3 haftam
3 gündür Eva yapıyorum 30 dk da 5000 adım attiriyo ...iyiki burdayım yoksa bugün hayatta spor yapmazdim...hem adım tamamliyim hemde spor yapayım diyene tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?