Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün bir video izledim adamlar karı koca su orucu tuttu. tam 10 gün sadece su içtiler sadece. bizim diyet diyet mi pehhh utandım kendimden bir gün yemesem ölürüm gibi geliyor
Bende izledim ama o tarz seyleri doktorlar cokta önermiyorlar,mesela kan grubuna göre beslenmeyide

Ben kan grubuna Göre beslensem ölürüm bütün sevdiklerim yasak
Banada süt peynir yogurt et hersey yasak ama diyetisyen kesinlikle böyle bisey yok biz boşuna okuduk 5sene üniversite arti doktorlugu dedi

Armutu dalda asınız çıtır kızlar nasılsınız

Menü yazıp kitap okumaya gitmem lazım E Elif_Eylul kahvemi yaptım ama granül kahve günün 3.kahvesindeyim aklıma sen geldin

Diyetisyenim bugün hastaymış diye yarına kaldı görüşme menüm dengesiz oldu o yüzden.

Sabah 1 haşlanmış yumurta 4 tane bisküvi yeşil çay

Ara minik bir parça cevizli sucuk

Öğle salata 2 haşlanmış yumurta

Akşam fırında balık 1 kepçe mercimek çorbası salata

Kaçamaklı ve protein abartılı bir gün oldu kontrolüm dışında yarın telafi edicem inşallah

Zipzip-

Armut mu armut gormek istemiyorum

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım bende diyodum kahvem nerde kaldi

Ben çok kırmızı et sevmem .köfte sucuk falan yerim ,sütte çok içmem.ama peynirsiz yasiyamam birde yumurta onlar olmazsa olmazim.
Heh iste bende peynirsiz sofraya oturamam yoksa eger evde kahvalti yapmam smoothie falan yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…