- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Afiyet olsun canımBugün ki menüm
Kahvaltı 12:30
1yumurta
4 zeytin
Yarım domates
1 çatal peynir
2 dilim ekmek
Ara 15:30
1 elma
Akşam 18:30
Menemen
Yoğurt
2 dilim ekmek
Su 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canimBugün ki menüm
Kahvaltı 12:30
1yumurta
4 zeytin
Yarım domates
1 çatal peynir
2 dilim ekmek
Ara 15:30
1 elma
Akşam 18:30
Menemen
Yoğurt
2 dilim ekmek
Su 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Dün bir video izledim adamlar karı koca su orucu tuttu. tam 10 gün sadece su içtiler sadece. bizim diyet diyet mi pehhh utandım kendimden bir gün yemesem ölürüm gibi geliyorgüzeldir olmayinca tartida artı görürüz hayat bundan ibaret
Bu kalp buraya nasıl girmişDün bir video izledim adamlar karı koca su orucu tuttu. tam 10 gün sadece su içtiler sadece. bizim diyet diyet mi pehhh utandım kendimden bir gün yemesem ölürüm gibi geliyor
Tşk ederimAfiyet olsun canım
Tşk ederimAfiyet olsun canim
Bende izledim ama o tarz seyleri doktorlar cokta önermiyorlar,mesela kan grubuna göre beslenmeyideDün bir video izledim adamlar karı koca su orucu tuttu. tam 10 gün sadece su içtiler sadece. bizim diyet diyet mi pehhh utandım kendimden bir gün yemesem ölürüm gibi geliyor
Aynen ben 1 tabak demiştim ya unuttun zaten açlıktan şekerim oynuyor.8 gibi sofrada olurum kız dershane de bekliyorumGecmis olsun canim
Bana 1 tabak yetmiyor ondan dolayi yemiyorum
Etiket olayı nedir kaptanım biz yeni gelenleri ilgilendiriyor mu acabaYarina etiket yapmasam ne olur
Katilacak olan yazsın etiket yapiyorum geri dönüş de alamiyorum
Ben kan grubuna Göre beslensem ölürüm bütün sevdiklerim yasakBende izledim ama o tarz seyleri doktorlar cokta önermiyorlar,mesela kan grubuna göre beslenmeyide
Banada süt peynir yogurt et hersey yasak ama diyetisyen kesinlikle böyle bisey yok biz boşuna okuduk 5sene üniversite arti doktorlugu dediBen kan grubuna Göre beslensem ölürüm bütün sevdiklerim yasak
Etikette herkese soruyorum canimEtiket olayı nedir kaptanım biz yeni gelenleri ilgilendiriyor mu acaba
Sende A grubusunBanada süt peynir yogurt et hersey yasak ama diyetisyen kesinlikle böyle bisey yok biz boşuna okuduk 5sene üniversite arti doktorlugu dedi
Armut mu armut gormek istemiyorumArmutu dalda asınız çıtır kızlar nasılsınız
Menü yazıp kitap okumaya gitmem lazım E Elif_Eylul kahvemi yaptım ama granül kahvegünün 3.kahvesindeyim aklıma sen geldin
Diyetisyenim bugün hastaymış diye yarına kaldı görüşme menüm dengesiz oldu o yüzden.
Sabah 1 haşlanmış yumurta 4 tane bisküvi yeşil çay
Ara minik bir parça cevizli sucuk
Öğle salata 2 haşlanmış yumurta
Akşam fırında balık 1 kepçe mercimek çorbası salata
Kaçamaklı ve protein abartılı bir gün oldu kontrolüm dışında yarın telafi edicem inşallah
Zipzip-
Güle güle kullan canım
Teşekkür ederim kızlarGule gule kullan canım
Afiyet olsun canım bende diyodum kahvem nerde kaldiArmutu dalda asınız çıtır kızlar nasılsınız
Menü yazıp kitap okumaya gitmem lazım E Elif_Eylul kahvemi yaptım ama granül kahvegünün 3.kahvesindeyim aklıma sen geldin
Diyetisyenim bugün hastaymış diye yarına kaldı görüşme menüm dengesiz oldu o yüzden.
Sabah 1 haşlanmış yumurta 4 tane bisküvi yeşil çay
Ara minik bir parça cevizli sucuk
Öğle salata 2 haşlanmış yumurta
Akşam fırında balık 1 kepçe mercimek çorbası salata
Kaçamaklı ve protein abartılı bir gün oldu kontrolüm dışında yarın telafi edicem inşallah
Zipzip-
Heeee vallaSende A grubusun
Ben çok kırmızı et sevmem .köfte sucuk falan yerim ,sütte çok içmem.ama peynirsiz yasiyamam birde yumurtaHeeee valla
Heh iste bende peynirsiz sofraya oturamam yoksa eger evde kahvalti yapmam smoothie falan yaparimBen çok kırmızı et sevmem .köfte sucuk falan yerim ,sütte çok içmem.ama peynirsiz yasiyamam birde yumurtaonlar olmazsa olmazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?