- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
Hahaha bende lahana yapacaktım aldım ama komşumla sohbete dalınca saat geçmiş sonra yaparsam pişecek yiyeceğim geç olacak diye vazgeçtim..Yemeklik kabak var ya yeşil olan ben persembeleri totem yapıyorum onunla kalorisiz ya
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2963293 Kahvaltı 8:30
Öğlen 14:00
1 kase m.corbasi
1 dilim t.b ekmeği
3 y.k domatesli biber
Ara 1 mandalina
Kayısı kurusu
Akşam 19:00
Zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt
Su: 2.5
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Zeynebim2020
Aynı salatalık gibi oluyo kabak da salatagildenÇiğ mihayatta yiyemem
Yeşil takım devam ediyor muAfiyet olsun canim ❤
Dinlenirim dedim
Yesil takima yazıyorum di mi seni
Kapuska neden kilo aldırsın migiKapuskayı bende yaptım baktım kilo alıyorum almadım bi daha da
İngilizceni yerim seninHeh iste bende peynirsiz sofraya oturamam yoksa eger evde kahvalti yapmam smoothie falan yaparim
Kapuskayı pırasalı yaptım ama çok lezzetlyidi kilo aldırıyo lahana banaKapuska neden kilo aldırsın migi
Acaba kaç kaşık yağ koydun yanında neler yedin ?
Ya da kapuska yediğin gün kaçamak yaptın mı mesela..
Benim onun kabak oldugunu bilmem yeterli ..acuk öldür buharda neden Çiğ yiyorsun kiAynı salatalık gibi oluyo kabak da salatagilden
Yeşil takım devam ediyor mu
Nedeni bilmem hoşuma gittiBenim onun kabak oldugunu bilmem yeterli ..acuk öldür buharda neden Çiğ yiyorsun ki
Yarını sabretBu akşam deli gibi bişeyler yiyesim var..
Arada bi vuruyor bu his..
Açlıktan tokluktan bağımsız..
Tabi ki yemeyeceğim merak ediyorum bakayım bu hafta nasıl geçti sabah Anya Konya belli olacak
Yarın tartı günü de ondan bütün hafta tatlı istemeyen canım bugün deli gibi tatlı istiyor delimi neBu akşam deli gibi bişeyler yiyesim var..
Arada bi vuruyor bu his..
Açlıktan tokluktan bağımsız..
Tabi ki yemeyeceğim merak ediyorum bakayım bu hafta nasıl geçti sabah Anya Konya belli olacak
Aman ne ingilizcesi hayatta bilmemİngilizceni yerim seninkulllll takılıyoruz desene
Ondan mı diyorsun bilemedim.. net bişey de istemiyor canım ya..Yarın tartı günü de ondan bütün hafta tatlı istemeyen canım bugün deli gibi tatlı istiyor delimi ne
HahahahYarını sabret
Yazmışsın işteAman ne ingilizcesi hayatta bilmem
Benimki gayet net şambali ver bana diyorOndan mı diyorsun bilemedim.. net bişey de istemiyor canım ya..
Hahahah
Benim 0 negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?