Geçmiş olsun canımİyi aksamlar. Ben bugun cok rahatsızdim. Okula gitmeden bas agrisi mide bulantisi vardi eve zor döndüm. Sonra da bebek uyuyunca yattik biraz ama hâla bas agrisi devam ediyor. Kac tane parol ictim gecirmiyo ki
Geçmiş olsun canım. Neden geçmiyor ki?İyi aksamlar. Ben bugun cok rahatsızdim. Okula gitmeden bas agrisi mide bulantisi vardi eve zor döndüm. Sonra da bebek uyuyunca yattik biraz ama hâla bas agrisi devam ediyor. Kac tane parol ictim gecirmiyo ki
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
Dun gece bölük pörçük uyudum zaten 3te falan anca yatabildim. Sonra da migren tuttu galiba. Parol çok düşük kaliyor. Gündüz uyudugumda da 2 3 kez uyandım zaten gece kesintisiz uyumadan geçmezGeçmiş olsun canım. Neden geçmiyor ki?
Gecmis olsun canimİyi aksamlar. Ben bugun cok rahatsızdim. Okula gitmeden bas agrisi mide bulantisi vardi eve zor döndüm. Sonra da bebek uyuyunca yattik biraz ama hâla bas agrisi devam ediyor. Kac tane parol ictim gecirmiyo ki
Bana 1 tabak yetmiyor ondan dolayi yemiyorum
Gecmis olsun canimİyi aksamlar. Ben bugun cok rahatsızdim. Okula gitmeden bas agrisi mide bulantisi vardi eve zor döndüm. Sonra da bebek uyuyunca yattik biraz ama hâla bas agrisi devam ediyor. Kac tane parol ictim gecirmiyo ki
Yapma ve deneYarina etiket yapmasam ne olur
Katilacak olan yazsın etiket yapiyorum geri dönüş de alamiyorum
Aynen bi deneyelim bakalim :)Yapma ve dene
Belkide yazicaklardir bu seferAynen bi deneyelim bakalim :)
Canım test yaptirsana istersenİyi aksamlar. Ben bugun cok rahatsızdim. Okula gitmeden bas agrisi mide bulantisi vardi eve zor döndüm. Sonra da bebek uyuyunca yattik biraz ama hâla bas agrisi devam ediyor. Kac tane parol ictim gecirmiyo ki
Kuzum bu 3 hafta başım dumanlıydı ben kendimi bilem unuttumSen nasıl karisin yazmıyon hiç bana
Çocuk için açmak gerek ama Geceleri soğuk oluyor.. yatmıyormusunuz evde ?Ya dün kayınvalidem evin dogalgazı aç didi sürekli yansınkimse yok evde niye açayım
Neymiş cocuk üşüyormuşşşnzaten eve gelince direk açıyorum dogalgazı baskı yapıyor eşime bende bişi demedim sonra baskı artınca bende eşime katıldım niye açayım evde kimse yokken
Gelsin fatura zamlar uçtu evde kimse yok dogagaz sakır sakır yansın yok öyle dünya
Neyse az düşüneyim biBelkide yazicaklardir bu sefer
Sen zaten yaparsin bikere beni dinlemezsin küsNeyse az düşüneyim bi
Etiket listesiyle ugrasasim gelmedide
İşten gelimce açıyorum hemen ısınıyorÇocuk için açmak gerek ama Geceleri soğuk oluyor.. yatmıyormusunuz evde ?
Tamam tamam yapmicsm dinliyorumSen zaten yaparsin bikere beni dinlemezsin küs
Ben izleyemeyeceğimTamam tamam yapmicsm dinliyorum
Camdaki kizi izlicem zaten son 2 saat kaldi
Kapuskayı bende yaptım baktım kilo alıyorum almadım bi daha daLahana aldım marketten aslında kapuska yapacaktım ama komşumu kahveye çağırdım sohbet ettik derken lahana geç saate kaldı artık en iyisi menemen yapıp yiyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?