• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi aksamlar. Ben bugun cok rahatsızdim. Okula gitmeden bas agrisi mide bulantisi vardi eve zor döndüm. Sonra da bebek uyuyunca yattik biraz ama hâla bas agrisi devam ediyor. Kac tane parol ictim gecirmiyo ki 😔
Geçmiş olsun canım 💕

İyi aksamlar. Ben bugun cok rahatsızdim. Okula gitmeden bas agrisi mide bulantisi vardi eve zor döndüm. Sonra da bebek uyuyunca yattik biraz ama hâla bas agrisi devam ediyor. Kac tane parol ictim gecirmiyo ki 😔
Geçmiş olsun canım. Neden geçmiyor ki?🙄

Zipzip- Zipzip- kisirin kolorisi 😂🤫
IMG_20211202_180708.webp

Gecmis olsun canim

Canım test yaptirsana istersen😔
Sen nasıl karisin yazmıyon hiç bana 🤨
Kuzum bu 3 hafta başım dumanlıydı ben kendimi bilem unuttum 😔

Ya dün kayınvalidem evin dogalgazı aç didi sürekli yansın😶😶 kimse yok evde niye açayım
Neymiş cocuk üşüyormuşşşn🙄 zaten eve gelince direk açıyorum dogalgazı baskı yapıyor eşime bende bişi demedim sonra baskı artınca bende eşime katıldım niye açayım evde kimse yokken 😒😒
Gelsin fatura zamlar uçtu evde kimse yok dogagaz sakır sakır yansın yok öyle dünya 😒
Çocuk için açmak gerek ama Geceleri soğuk oluyor.. yatmıyormusunuz evde ?

Back
X