- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
Hosgeldin ablacim nasilsinSelamlar gelebilirim demi,yaklaşık 15 gündür diyet gibi bişiler yapıyorum 3 kilom gitti.
Şimdilik iyi gidiyorum,sabahları aç karnına tarçınlı kahve içiyorum içine h.cevizi yağı katıyorum.
3 bardak filanda yeşil çay içiyorum,sabah kahvaltıyıda yapıyorum.
Öğlen filanda sebze yada salata yiyorum,salatyada aspir yağı katıyorum.
Hedef 55 filan olursa süper olur,şimdi 63 kiloyum.
Hoş buldum canısı sağolHosgeldin ablacim nasilsin
Guzel kilo vermissin 15 gunde
Aksam yemeginden bahsetmemissin kacta yiyorsun neler yiyorsun
Ablaaaaa sen ve burda olmakSelamlar gelebilirim demi,yaklaşık 15 gündür diyet gibi bişiler yapıyorum 3 kilom gitti.
Şimdilik iyi gidiyorum,sabahları aç karnına tarçınlı kahve içiyorum içine h.cevizi yağı katıyorum.
Yaaaa dedimdemi uğrarım diyeAblaaaaa sen ve burda olmak
Hosgeldin ablacim iyimisin
Aksam biraz gecmis saati ama ona yapacak birsey yok ablaHoş buldum canısı sağol
Evet iyi verdim bu yağ yakıcı zımbırtılarda iyi geldi,özellikle tarçınlı kahve iyi.
Akşamda çok yemiyorum dün 2 kaşık kadar bulgur pilavı yedim içinde az bişi et vardı etle aram çok yok.
Bizim yemek saati maalesef 8 gibi oluyor eşim geç geliyor işten.
Iyiyim şükür bende ablacim eylulde iyi bildigin gibiYaaaa dedimdemi uğrarım diye
Hoş gördüm sağol fülüzüm iyiyim sen nasılsın cimcime nasıl iyimi
15 gündür filan epey azalttım yediklerimi yazdım zaten iyi gidiyor şimdilik göbekte bile inme başladı artur da öyle dio
Onun arturu gec geliyor oyuzden birlikte yemek yiyorlarAksam biraz gecmis saati ama ona yapacak birsey yok abla
Aksam yediklerin az olmus cok azaltma yediklerini
Peki spor yapiyor musun
Yok canım yaa maşallah güzel çalışıyor.kendimi sucluyorum acaba yetemiyorum diye ama anlamadım gitti@masal_19 rehberlik öğretmeni ona bir soralim bu konuyu
Ama bende cok stres yapardim sinavlardan önce benimki calismadigim icin kacis yoluydu belkide
Lise sinavina girerken midem cok kotu olmustu
Ben Matametik ,buyrun efenimAramızda öğretmen olan var mı?
Hoşgeldin ablacımSelamlar gelebilirim demi,yaklaşık 15 gündür diyet gibi bişiler yapıyorum 3 kilom gitti.
Aaa hic gormedimOnun arturu gec geliyor oyuzden birlikte yemek yiyorlar
Görsen okadar gencki anlatamam elif
En sevdigim ders ve sana sormam gereken çok şey varBen Matametik ,buyrun efenim
Hımmm öyleAaa hic gormedim
Yardımcı olabilirmisin bu sıkıntımız içinO zaman sizlere bir şey sormak istiyorum.benim kızım 11.sinif ve aşırı derecede sınav stresi var.psikolog ve psikiyatriste götürdüm.rehberlik öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile görüştüm.hepsi aynı şeyi söylüyor.yapabilecegimiz hiç Bir şey yok diyorlar.kac kere yüzü gözü şişti hastaneye götürdüm ilaç versekte geçici oldu ve bir işe yaramadi.herşey öğrencide bitiyor dediler.bugun sınavı var.hatta şu anda sınavda eşim ile ne yapacağımızı şaşırdık fikri olana da açığım ben artık daha nasıl bir yol cizeyim
Ayy sanki geçmişim film şeridi gibi geçti gözlerimden. Bende çok stresli bir öğrenciydim üniversite sınavında stresten 40 dk kağıda bakmış kalmış sonra da ağlamıştımYardımcı olabilirmisin bu sıkıntımız için
Valla kaç gndür açlıktan gururluyorOoo en sevdiğim ses
BenAramızda öğretmen olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?