Bu sabah sadece haşlanmış yumurta yedim diyetisyene gidicem diye ama gelmicekmiş hastaymış yarına kaldı. Öğlene de yine yumurta salatası var listede onu yiyim dedim benim midem ağlıyor bir daha yumurta yersen kendimi öldürürüm diyeOoo en sevdiğim ses
Onun arturu gec geliyor oyuzden birlikte yemek yiyorlar
Görsen okadar gencki anlatamam elif
Hoş buldum canım sağol nasılsınHoşgeldin ablacım
Ever geç saat ouyor bizde bekliyorum arturu beraber yiyoruz.Aksam biraz gecmis saati ama ona yapacak birsey yok abla
Aksam yediklerin az olmus cok azaltma yediklerini
Peki spor yapiyor musun
Leblebide bir karbondur bugun yemesen daha iyi olur
Bende beyaz leblebi yiyorum bir avuş kadar tok tutuyormuş.
Tanıyorum ablacim seniÇok sağol fülüzüm şımaracam şimdi o senin güzel yüreğin
Hoş buldum canım sağol nasılsın
Ever geç saat ouyor bizde bekliyorum arturu beraber yiyoruz.
Herhalde az demi inat ettim çünkü belkide saçma sapan yiyorum.
Bir tek o yok maalesef.
Evde hareketliyimdir.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederimAyy sanki geçmişim film şeridi gibi geçti gözlerimden. Bende çok stresli bir öğrenciydim üniversite sınavında stresten 40 dk kağıda bakmış kalmış sonra da ağlamıştım
Prozac ve dideral içtim sadece zayıfladımhiçbir çaresi olmadı terapiye gittim orda da sadece sıkıldım hiçbir çaresi olmadı.
Kendimi telkin etmeyi öğrendim kontrol etmeyi stresimi ancak o zaman geçti. İnşallah siz çaresini bulursunuz. Başarılar dilerim kızınıza.
Evde hareket ne kadar abla adim saymaya baslayalim miÇok sağol fülüzüm şımaracam şimdi o senin güzel yüreğin
Bir tek o yok maalesef.
Evde hareketliyimdir.
Sağol kuzum benimTanıyorum ablacim seni
Yarın tartı günü ve bugün çok dikkat etme günüBende beyaz leblebi yiyorum bir avuş kadar tok tutuyormuş.
Adım olayını dışarıya çıkınca yapıyorum evde o kadar sayıya ulaşamıyorum maalesef.Evde hareket ne kadar abla adim saymaya baslayalim mi
Sabahtan beri 8500 adim attim evin icinde :)
Tamam kaptanım bilgi için saolLeblebide bir karbondur bugun yemesen daha iyi olur
Dün yedim bende bugün yemeyim bari.Yarın tartı günü ve bugün çok dikkat etme günüleblebiyi diger günde yerim
Öğretmen arkadaşlar yada tecrübesi olanlar için sordumO zaman sizlere bir şey sormak istiyorum.benim kızım 11.sinif ve aşırı derecede sınav stresi var.psikolog ve psikiyatriste götürdüm.rehberlik öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile görüştüm.hepsi aynı şeyi söylüyor.yapabilecegimiz hiç Bir şey yok diyorlar.kac kere yüzü gözü şişti hastaneye götürdüm ilaç versekte geçici oldu ve bir işe yaramadi.herşey öğrencide bitiyor dediler.bugun sınavı var.hatta şu anda sınavda eşim ile ne yapacağımızı şaşırdık fikri olana da açığım ben artık daha nasıl bir yol cizeyim
Abla sende tartıl hele görek senideDün yedim bende bugün yemeyim bari.
İyiyim şükür iş güç diyettteÇok sağol fülüzüm şımaracam şimdi o senin güzel yüreğin
Bir tek o yok maalesef.
Evde hareketliyimdir.
Aaa bilmiyordum ablacim gecmis olsun o zaman zorlamadan yediklerine dikkat ederek kilo verirsinAdım olayını dışarıya çıkınca yapıyorum evde o kadar sayıya ulaşamıyorum maalesef.
Birde çok yürüyünce belim ve sırtımda sıkıntı var o yüzden çok yüklenemiyorum ayak desen zaten ameliyatlı.
Bende iki gün yedim bugün yemedimDün yedim bende bugün yemeyim bari.
İyi olalımda yeter ki önemli çünkü..İyiyim şükür iş güç diyettte
Kireçlenme var az bişi skolyoz mevcut,buda menapoz sonrası ortaya çıktı.Aaa bilmiyordum ablacim gecmis olsun o zaman zorlamadan yediklerine dikkat ederek kilo verirsin
Bende yemem bugün .Bende iki gün yedim bugün yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?