Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Cordişimm miram balım böceğim.Günaydın papatyam cikolatam chupisanin.![]()
Ogretmenimiz cokAramızda öğretmen olan var mı?
Uyuyamadım ki aydın olsunGün aydın. Bak aydın. Esneme.![]()
Hangi branş lazım grupta baya var öğretmenAramızda öğretmen olan var mı?
Aktif olanlari yazdim canim onlar yapmiyorlar mesleklerini su an
Elhan abla da var
Evet yaa ne alsak ateş pahası çok modum düşük.Malzeme yoksa o zaman ne yapabilirsin ki
Tavada yumurta olabilir
Eve giderken birseyler alma imkanin var mi
Simdi sunu al bunu alda diyemem ki herseye zam geldi![]()
Bugün gideceğim toz şeker un bitti evde bakalım fiyatlar nasıl uçmuşMalzeme yoksa o zaman ne yapabilirsin ki
Tavada yumurta olabilir
Eve giderken birseyler alma imkanin var mi
Simdi sunu al bunu alda diyemem ki herseye zam geldi![]()
Günaydın canım
Bizde kuru fasulye pilav var canim sen bugun yemeEvet yaa ne alsak ateş pahası çok modum düşük.
Sen ne yapacaksın? Senden kopya çekeyim :))
O zaman sizlere bir şey sormak istiyorum.benim kızım 11.sinif ve aşırı derecede sınav stresi var.psikolog ve psikiyatriste götürdüm.rehberlik öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile görüştüm.hepsi aynı şeyi söylüyor.yapabilecegimiz hiç Bir şey yok diyorlar.kac kere yüzü gözü şişti hastaneye götürdüm ilaç versekte geçici oldu ve bir işe yaramadi.herşey öğrencide bitiyor dediler.bugun sınavı var.hatta şu anda sınavda eşim ile ne yapacağımızı şaşırdık fikri olana da açığım ben artık daha nasıl bir yol cizeyim![]()
Hmmm evet bana uymadı. Ispanak yapmaya karar verdim içine pirinç yerine bulgur atacağım. Yanına da yoğurt oh oldu bittiBizde kuru fasulye pilav var canim sen bugun yeme![]()
Afiyet olsunHmmm evet bana uymadı. Ispanak yapmaya karar verdim içine pirinç yerine bulgur atacağım. Yanına da yoğurt oh oldu bitti![]()
Sağol canım. Çok yoğunum hiç fırsatım olmuyor cumadan sonra biraz ara vereceğim. İşler rayına oturunca geleceğim inşallah.
Afiyet olsun canım
Herkese günaydınnnnn![]()
Sağolun kızlarAfiyet olsun canım.
Günaydın bal10.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Bismillah.
Gün aydın. Bak aydın. Esneme.
Günaydın.
Günaydın çiçeğim.
Hayırlı sabahlar beybim.
Amin günaydın canim.
Günaydın eppek kardeş.
Merhabaaaaa. Aaaaaa aaaaaa. Merhhhhabbbbaaaaa.![]()
Sağol canım. Çok yoğunum hiç fırsatım olmuyor cumadan sonra biraz ara vereceğim. İşler rayına oturunca geleceğim inşallah.
Sağolun kızlar![]()