• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu konuda katılıyorum size kesinlikle. Ben diyet sürecine annemle birlikte girmiştim. İnsülin direnci yüzünden tatlı krizlerim çok olurdu diyetisyen bana 1 hurma yazardı ve hurma yiyip sevinirdim tatlıyı kıstım yaşasın derdim annem asla tatlı sevmez ve yemezdi hurma akşama da meyve fazla geliyor bana derdi.

Her gün yediğimi not alıyorum ben bu alışkanlık bana YouTubeda dinlediğim bir doktordan kaldı. Kendimi dün yediğim menüye kıyaslıyorum hep. Ancak böyle yapınca gerçek bir ilerleme kaydedebildim
Evet herkesin hassasiyeti başka canım..
Aç kalarak kilo vermekte iyi değil vücudun da ihtiyacı var bazı şeylere..
Geçen bi diyetisyenden dinledim bende kafanıza göre ketojenik diyet,aralıklı oruç, glütensiz beslenme vs bunları yapmayın diyor..’glütene alerjiniz yoksa neden onu bıçak gibi kesiyorsunuz diyordu..
Ya da epilepsi hastalığıydı sanırım eğer hasta değilseniz neden sadece ketojenik besleniyorsunuz diyordu..
herşeyde olduğu gibi denge önemli işte.. aslında dün 1 tane yemiştim kahveyle bugün yemeyebilirdim de dedim ya eskiden çok aşırı yediğim için şimdi bu bana çok sevindirici geliyor tuttum kendimi yemedim diyebiliyorum..
İnsallah daha iyisini başarabiliriz ❤️

Bugünkü menümü paylaşayım..
1 Aralık menü
Sabah
haslanmıs yumurta,zeytin,söğüş
Şekersiz çay, 2 kare dilim otlu mısır unlu kiş

Ara öğün
Yok

Öğle (14.30 gibi)
1 kase patates salatası
1 Elmalı kurabiye
Şekersiz çay

Öğlen komşuma gitmiştim ara öğün ve yemek yemediğim için bunları yedim..
Akşam içinde yesem mi acıkır mıyım bilmiyorum dünden tavuklu karabuğday pilavım var..

Spor yapmadım 3 bine yakın adımım var..
25 dk dans ede ede evi topladım 😄😄
Baya spor yapmış gibi oldum😄Eki Görüntüle 2962673

Cordelia Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ❤
Zipzipcim dün sabah paylaştım kahvaltımı. Akşam bir şey yemedim. Sadece su ve çay içtim. Yarın sabah diyetime döneceğim
Tamam canim 🤗

1 Kasım menü 11,45

IMG_20211201_114639.jpg

Akşam 18.00
Havuç çorbası bir kase ,et sote bir tabak , salata ,Cacık Zipzip- Zipzip- C _CikiLeta Cordelia Cordelia

Evet herkesin hassasiyeti başka canım..
Aç kalarak kilo vermekte iyi değil vücudun da ihtiyacı var bazı şeylere..
Geçen bi diyetisyenden dinledim bende kafanıza göre ketojenik diyet,aralıklı oruç, glütensiz beslenme vs bunları yapmayın diyor..’glütene alerjiniz yoksa neden onu bıçak gibi kesiyorsunuz diyordu..
Ya da epilepsi hastalığıydı sanırım eğer hasta değilseniz neden sadece ketojenik besleniyorsunuz diyordu..
herşeyde olduğu gibi denge önemli işte.. aslında dün 1 tane yemiştim kahveyle bugün yemeyebilirdim de dedim ya eskiden çok aşırı yediğim için şimdi bu bana çok sevindirici geliyor tuttum kendimi yemedim diyebiliyorum..
İnsallah daha iyisini başarabiliriz ❤️
Ben kilo verene kadar 4 ayrı diyetisyene gittim. Biri online diyetti pandemi zamanında asla şeker yemiceksin zaten insülin direncin var dedi ama duvarlara tırmanıyorum böyle tatlı diye. Kilo veremedim tabii yerimde saydım diğeri ketojenik yapacaksın kan değerlerin düzelecek dedi sürekli midem bulandı sürdüremedim bu son diyetisyenimi çok sevdim ve kiloyu onunla verdim zaten. Vücudun bazı şeylere ihtiyacı var şekere tatlıya ama bu sürekli olmaz haftanın 1 günü kendinize ihtiyaç olanları verin kalan günlerini temiz beslenin dedi. Perşembe günlerimde pasta simit künefe bile yemişliğim oldu ama sonraki perşembeye kadar listeye tam uydum. Ufak kaçamaklar bazen birikip birikip kilo vermeye engel oluyor diyordu diyetisyen bana. Size de yazarak ilerlemenizi tavsiye ederim. Ufak ufak neler gelmiş geçmiş çok net ortaya çıkıyor.

@Li_zigi belediyenin aile danışma merkezinde psikolog randevusu buldum. Hastane psikiyatrisinden de randevu bakcam. Bulursam sana da soylerim. Sariyer fatih taraflarında var ama bana çok uzak. Birde bulabilirsem cok eskiden gittigim bir dr vardi ona gitmek istiyorum
Çok iyi olur canim ben anadolu yakasindayim dünkü randevumu iptal ettim çünkü havalar malum cocuklari da bırakacak yerim yoktu😔

Back