• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet yine seni andım içimden😄😄
Elmalı kurabiye kara basan gibi çöktü üstüme ya..
Tabağa 2 tane Elmalı kurabiye 1 tane çikolatalı kek geldi ben diğerlerini yemedim.. Geçen yediğimde çok üzülmüştüm..
Çayı şekersiz içiyorum ya yanındaki şekerleme çerez onlardan yemedim Elmalı’dan 1 tane yemek istedi canım onu yedim.. en azından misafirlikte ilk istikrarlı duruşumu yaptım tabağın hepsini bitirmedim:KK52:
🙄

Benim evdeki tartım her yerden 2 kg fazla tartıyor. Diyetisyenle de arasında 2 kg var.

Ben yemeğimi de yedim yeme içme faslı kapandı bende. Ama akşama 1 meyvem var 😍 menümde köfte salata vardı sende neler var kaptanım
Ben bugun sabah 2dilim ekmek 1dilim peynir yedim dısariya çiktim,dısarda pideli köfte yedim saat 2bucukta dahada bisey yemedim onu yiyince gelince kahve ictim
Afiyet olsun canım 💕

Ben bugun sabah 2dilim ekmek 1dilim peynir yedim dısariya çiktim,dısarda pideli köfte yedim saat 2bucukta dahada bisey yemedim onu yiyince gelince kahve ictim
Afiyet olsun canım 💕
Ooh afiyet olsun gari. Geçen hafta bende şehir dışına gitmiştim. Orda böyle kahveler kurabiyeler havada uçtu. Şimdi efendi efendi salata mı köfte mi yiyip oturuyorum.
Kahve kalp ben bu arada bayılıyorum kahveye 😍😍

Ooh afiyet olsun gari. Geçen hafta bende şehir dışına gitmiştim. Orda böyle kahveler kurabiyeler havada uçtu. Şimdi efendi efendi salata mı köfte mi yiyip oturuyorum.
Sagol canim sanada afiyet olsun 🥰
Kahve kalp ben sen degil:KK12:

Tamamen kessem daha kötü olur gibi geliyor eskiye nazaran epey epey kıstım ama.. arada ufak şeyler olsa da eskiye nazaran bariz azalma var..
Canım onu demedim zaten 2gün arka arkaya olunca digerleride diyorki eee ben yemiyorum o bu şu yiyor banada haksizlik olmuyormuo_O
Benim icin sorun yok hergun ye

Sagol canim sanada afiyet olsun 🥰
Kahve kalp ben sen degil:KK12:
fposter,small,wall_texture,product,750x1000.u1.jpg

Bekle kaptanım yanına geliyorum 🤣🤣

Biz artık kahveye kahve demiyoruz Filiz diyoruz 🤪

Back