• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım onu demedim zaten 2gün arka arkaya olunca digerleride diyorki eee ben yemiyorum o bu şu yiyor banada haksizlik olmuyormuo_O
Benim icin sorun yok hergun ye
Kimse kimsenin menüsüyle kendisini kıyaslamasın.. Ben kısabildiğim dayanabildiğim kadar tutuyorum kendimi canım.. başkası için 1 kurabiye çoktur ben kendimi tutup sadece 1 Tane yedim diye seviniyorum..
Herkesin kilosu alışkanlıkları başka.. size kimsenin o konuda söz söyleme hakkıda yok..
Ha sen uyarırsın iyiliğimiz için o başka..
ben sana takılmayı sevdiğim için bazı şeyleri yazıyorum yoksa haddim değil yanlışım olduysa affola canım💕

Kimse kimsenin menüsüyle kendisini kıyaslamasın.. Ben kısabildiğim dayanabildiğim kadar tutuyorum kendimi canım.. başkası için 1 kurabiye çoktur ben kendimi tutup sadece 1 Tane yedim diye seviniyorum..
Herkesin kilosu alışkanlıkları başka.. size kimsenin o konuda söz söyleme hakkıda yok..
ben sana takılmayı sevdiğim için bazı şeyleri yazıyorum yoksa haddim değil yanlışım olduysa affola canım💕
Yanlış anlama olurmu:KK16:

Bu konuda katılıyorum size kesinlikle. Ben diyet sürecine annemle birlikte girmiştim. İnsülin direnci yüzünden tatlı krizlerim çok olurdu diyetisyen bana 1 hurma yazardı ve hurma yiyip sevinirdim tatlıyı kıstım yaşasın derdim annem asla tatlı sevmez ve yemezdi hurma akşama da meyve fazla geliyor bana derdi.

Her gün yediğimi not alıyorum ben bu alışkanlık bana YouTubeda dinlediğim bir doktordan kaldı. Kendimi dün yediğim menüye kıyaslıyorum hep. Ancak böyle yapınca gerçek bir ilerleme kaydedebildim

@Li_zigi belediyenin aile danışma merkezinde psikolog randevusu buldum. Hastane psikiyatrisinden de randevu bakcam. Bulursam sana da soylerim. Sariyer fatih taraflarında var ama bana çok uzak. Birde bulabilirsem cok eskiden gittigim bir dr vardi ona gitmek istiyorum
Senin adına cok sevindim canim🥰

Back