- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
- 308
Bence bu biz hepimiz

tüm anneleri temsil ediyor yaaa

Bende iki tane erkek var oyuncaklar değişiyor ama anneyi esir alma, perişan etme huyları değişmiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu biz hepimiz
Kaç geldi asıl bu ay gelecek faturalarDogalgaz rahatlığı faturayla belli etti zaten![]()
Sarılalım tabi
32 yildir yasiyorumnAmannnnn bir yıl başı akşamı geldim Ankara'ya, o zamanlar açığım incecik askılı badi üzeri kot ceketkalem etek
havalanin kapısından dışarı cikmamla girmem bir oldu içeri
yüz felci geçiriyordum yaşanmaz orada kışın
![]()
Hmm bende sevdim. Eşim. Alayım dedi yok kilo falan yapar alma dedimmOğlan iciyor onu ben sıcak seviyorum![]()
Olurr
Ege de yasa bir müddet yaşamazsın bir daha32 yildir yasiyorumn![]()
Kilomu yapar nekadar 52den 53mi çikarsinHmm bende sevdim. Eşim. Alayım dedi yok kilo falan yapar alma dedimm
![]()
Sorma yaa 21 gun izmirde kaldim ama dondum soguk zamaninda gitmisim sansimaEge de yasa bir müddet yaşamazsın bir daha![]()
Off en sevdiğim yemek dolmaAnnem sütlaç yapmış yaprak dolmada var
Bide mercimek çorbada
Ahh annecim neden böyle şeyler yapıyprsun![]()
Yaa hemen alıyorum 54 üm yineKilomu yapar nekadar 52den 53mi çikarsin
6000 adım atmam gerek bende uzanıp kaldım kanepedeÇayı koydum pişirdim. gidip dolduracak halim yok öyle miskin bir şekilde uzanıyorum kanepede![]()
Buranın soğuğu Ankara'nın baharı gibidir üç beş senede bir soğuk olur sen ona denk gelmişsin canımSorma yaa 21 gun izmirde kaldim ama dondum soguk zamaninda gitmisim sansima![]()
Çokmuş daha kalkmalisin6000 adım atmam gerek bende uzanıp kaldım kanepede![]()
Hee kalksam iyi olacak.Çokmuş daha kalkmalisinben adım işini gündüzden hallediyorum ne olur olmaz diye
![]()
Benimde günlerdir erteliyorum spor yapmam lazım ortam çok Musayit koca yok çocuk uyuyor ama kalkacak halim yokHee kalksam iyi olacak.![]()
Kaptanım yanlış kişileri mi alıntıladım acabaBugün ki menüm
Kahvaltı 13:15
Bir kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
2dilim ekmek
Akşam 18:30
Taze fasulye
Yoğurt
2 dilim ekmek
Su 2.5 lt
Z zipzip E Elif_Eylul