• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünkü menümü paylaşayım..
1 Aralık menü
Sabah
haslanmıs yumurta,zeytin,söğüş
Şekersiz çay, 2 kare dilim otlu mısır unlu kiş

Ara öğün
Yok

Öğle (14.30 gibi)
1 kase patates salatası
1 Elmalı kurabiye
Şekersiz çay

Öğlen komşuma gitmiştim ara öğün ve yemek yemediğim için bunları yedim..
Akşam içinde yesem mi acıkır mıyım bilmiyorum dünden tavuklu karabuğday pilavım var..

Spor yapmadım 3 bine yakın adımım var..
25 dk dans ede ede evi topladım 😄😄
Baya spor yapmış gibi oldum😄Eki Görüntüle 2962673

@Cordeliaa E Elif_Eylul @Zipzip-
Afiyet olsun canım 💕
Dünde elmali vardi bugunde🙄
Ama aksama açıkicaksin mutlaka bisey yemen lazim

Boyum 1.65 kilom da 65 canım. Ekleyeyim profilime.

Evet kafaya taktım bu durumu
Sabırlı ol canım bu yola girdiysen muhakkak kilo verebilirsin bi hafta olmaz diğer hafta olur ama sıkma kendini.. Elimizden geleni yapsak daha iyi tabi ama üzülme bunun için.. Yarından itibaren menülerine bakarız yönlendirme yapan arkadaşlarda olur..💕

Eee ne yaptiniz anlatin bakem? E Elif_Eylul abka gidebildin mi bulusmaya?
Aksama neler yaptiniz kizlar?

Sabahtan beri bir muz yemistim kahve ile o sekilde duruyorum.
Esime corba yap demistim yapmamis , isi cikmis disari gitmis.😒
Evet yedik ictik geldik🙈

Sabırlı ol canım bu yola girdiysen muhakkak kilo verebilirsin bi hafta olmaz diğer hafta olur ama sıkma kendini.. Elimizden geleni yapsak daha iyi tabi ama üzülme bunun için.. Yarından itibaren menülerine bakarız yönlendirme yapan arkadaşlarda olur..💕
Bu arada şifre meselemi hallettim. Yarından itibaren tarayıcıdan girip fotoğraflı menü atacağım.

Annem birkaç akşamdır bizde kalıyor yürüyüşe çıkamıyorum. Okul içinde yürüdüğüm kadar. Bu akşam son gecesi yarın akşam tekrar yürüyüşe başlayacağım.

Afiyet olsun canım 💕
Dünde elmali vardi bugunde🙄
Ama aksama açıkicaksin mutlaka bisey yemen lazim
Evet yine seni andım içimden😄😄
Elmalı kurabiye kara basan gibi çöktü üstüme ya..
Tabağa 2 tane Elmalı kurabiye 1 tane çikolatalı kek geldi ben diğerlerini yemedim.. Geçen yediğimde çok üzülmüştüm..
Çayı şekersiz içiyorum ya yanındaki şekerleme çerez onlardan yemedim Elmalı’dan 1 tane yemek istedi canım onu yedim.. en azından misafirlikte ilk istikrarlı duruşumu yaptım tabağın hepsini bitirmedim:KK52:

Back