Evet annemde tartıldım bugünMİgim güncel kilon mu bu mu şimdi ?
Yok şaka yaptimYapmakussam mı napsam hahah
Boyum 1.65 kilom da 65 canım. Ekleyeyim profilime.Kabızlık stresten de olur canım kilo ve boyunu profiline eklesene canım ordan takip edelim..
keşke Ayşeyle komşu olsaydımTavuk pilav corba falan demisti sanki
Tamamdır kaptanım artık katılırım sohbeteEee ne bekliyon aşada görüyorum seni gel bir deli bir delidir
Çok güzel Cuma belki 6 ları görürsün canım tebrik ederimEvet annemde tartıldım bugün
Annemle evdekiler arası 1-1,5 kg fark varÇok güzel Cuma belki 6 ları görürsün canım tebrik ederim
Ekledim canımKabızlık stresten de olur canım kilo ve boyunu profiline eklesene canım ordan takip edelim..
Afiyet olsun canımBugünkü menümü paylaşayım..
1 Aralık menü
Sabah
haslanmıs yumurta,zeytin,söğüş
Şekersiz çay, 2 kare dilim otlu mısır unlu kiş
Ara öğün
Yok
Öğle (14.30 gibi)
1 kase patates salatası
1 Elmalı kurabiye
Şekersiz çay
Öğlen komşuma gitmiştim ara öğün ve yemek yemediğim için bunları yedim..
Akşam içinde yesem mi acıkır mıyım bilmiyorum dünden tavuklu karabuğday pilavım var..
Spor yapmadım 3 bine yakın adımım var..
25 dk dans ede ede evi topladım
Baya spor yapmış gibi oldumEki Görüntüle 2962673
@Cordeliaa E Elif_Eylul @Zipzip-
Sabırlı ol canım bu yola girdiysen muhakkak kilo verebilirsin bi hafta olmaz diğer hafta olur ama sıkma kendini.. Elimizden geleni yapsak daha iyi tabi ama üzülme bunun için.. Yarından itibaren menülerine bakarız yönlendirme yapan arkadaşlarda olur..Boyum 1.65 kilom da 65 canım. Ekleyeyim profilime.
Evet kafaya taktım bu durumu
Evet yedik ictik geldikEee ne yaptiniz anlatin bakem? E Elif_Eylul abka gidebildin mi bulusmaya?
Aksama neler yaptiniz kizlar?
Sabahtan beri bir muz yemistim kahve ile o sekilde duruyorum.
Esime corba yap demistim yapmamis , isi cikmis disari gitmis.
Bir tanede burda kendimi övmek gibi olmasınKiz sen bizi ne sandim 1saatte 5 cesit çikartiriz sana ablalı kardesli
Ayaklarına sağlık canım
Hee iyi bende burdaBurdaaa
Bu arada şifre meselemi hallettim. Yarından itibaren tarayıcıdan girip fotoğraflı menü atacağım.Sabırlı ol canım bu yola girdiysen muhakkak kilo verebilirsin bi hafta olmaz diğer hafta olur ama sıkma kendini.. Elimizden geleni yapsak daha iyi tabi ama üzülme bunun için.. Yarından itibaren menülerine bakarız yönlendirme yapan arkadaşlarda olur..
Filiz sen pizza elmalı kurabiye yaprsan herkes yapıyorAfiyet olsun canım
Dünde elmali vardi bugunde
Ama aksama açıkicaksin mutlaka bisey yemen lazim
Evet yine seni andım içimdenAfiyet olsun canım
Dünde elmali vardi bugunde
Ama aksama açıkicaksin mutlaka bisey yemen lazim
Bidaha tövbeeee yapmicam 2gundur pizza elmali var menulerdeFiliz sen pizza elmalı kurabiye yaprsan herkes yapıyorcanları çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?