- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Sağol canım benimEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Biraz daha iyiyim, uykudan uyandim bulanti gecmis , canim bisey istemiyor .Hiiiiiiiiiii
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Ben negatif yapip attım
Birgün bursaya gidersem yerim
Her canımızın çektiğini yeseydik ohooo ootarçınlı cevizli pilav cekti gecenlerde canım sonra dedim ki hiç öyle pilav mı olur o nasıl bir mide saçmalama otur yerine
Boş boş konuşuyolarben geldim napıyorsunuz şekerler
Hosgeldin canimben geldim napıyorsunuz şekerler
Çorba pisti enginar pisti pilav yapicam tatlı oluyortavuk fırını bekliyor oda oldu sayılır ekmek yoğurdum öğlen o da fırını bekliyor sıra ile girecekler fırına pilav kaldı geriye
Kiz sen bizi ne sandim 1saatte 5 cesit çikartiriz sana ablalı kardesliBir gunde o kadar yemek piser mi
Laf aramızda ben de pek akıllı sayılmamAaa kiz deme estağfurullah diye öyleyim
Hayal kur ne guzel belki olur.
Zipzipcim dün sabah paylaştım kahvaltımı. Akşam bir şey yemedim. Sadece su ve çay içtim. Yarın sabah diyetime döneceğimDunde menu paylasmadin canim ysrindan itibaren duzenli paylasim bekliyoruz
Mİgim güncel kilon mu bu mu şimdi ?
Masallah size ,tabi ki yaparsiniz ben ondan dolayi denedim , nasil desem o kadar cesit yapmam , en fazla 2 cesit. Ellerinize saglik.Kiz sen bizi ne sandim 1saatte 5 cesit çikartiriz sana ablalı kardesli
Eee ne bekliyon aşada görüyorum seni gel bir deli bir delidirLaf aramızda ben de pek akıllı sayılmam
Kabızlık stresten de olur canım kilo ve boyunu profiline eklesene canım ordan takip edelim..Yapmakussam mı napsam hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?