AaaaaaaaaAma ben seni tanıyorum iste sorun senin ben tanimaman
Eski nick Elifeylul
Tanımadım deme hâlaAaaaaaaaa
Dereotulu fit pogaçayi unutmadımHahaha pek memnun değilsin bu durumdan sanki emojiden onu anlıyorum
Allah kolaylik versin demekten baska birsey gelmiyor ellerinden napsinlar emziremeyecwklerine goreİşte onlar görmüyor gece en az 6/7 defa uyanıyorum eee sonra uyku mu kalıyor benim gibi olsa eşimde dayanamaz ve bu her gün tekrarlıyor.
Aynen öyle kendimize zaman ayirmayinca daha da sinir oluyoruz kendimizi yiyoruz biraz bakım saati yapmam lazım.@Aijoo bazen cok bunaliyoruz canim. Cocuklar , ev , okul , esinde yardimci olamiyor galiba . Cocuklar uyuyunca kendine zaman ayir . Boyama bile yapsan olur inan sadece kendin icin bir saat . Tek cocuk varken 21.30dan sonrasi bizimdi simdi iki cocukla daha zor 21.30_22 dw yataga diyoruz ama buyuk babam uyutsun diyor kucuk zirt pirt uyaniyor esimle benim ortak dinlenme saatimiz kayip ama gececek 2 yas sonrasi daha kolay olacak sabir .
Mutlu ol canim sağlıklısın yavrun yaninda daha ne istiyosun esin iyimutlu olllllllllllll
iyi bak kendineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugün kendime bu şarkıyı armağan ediyorum
Sende mi depresifsin bugun hep havalardanmutlu olllllllllllll
iyi bak kendineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugün kendime bu şarkıyı armağan ediyorum
Şimdi benim kız 18 ay emdi bu da 1 yaş 30 ayım kayıpHahaha benim 2. Numara öyleydi..
4 sene fiili emzirmekle geçti günüm gecem
Uyutsunlar en azındanAllah kolaylik versin demekten baska birsey gelmiyor ellerinden napsinlar emziremeyecwklerine gore
Kız herkes mutsuz değil pandemi ve evden çıkmama gorusulmeme bu sürece çocuklar sıkıldı hepsi üst üste geldi zaman ayiramadik çoğu şeye ondan hepimiz ya da bir çoğumuz öyleyiz.Bugün herkes mutsuz
cnm fellüzümMutlu ol canim sağlıklısın yavrun yaninda daha ne istiyosun esin iyi
kiloya alışık değilim mutsuzumSende mi depresifsin bugun hep havalardan
Ben mutluyum kızı bırakip yemege gitcemBugün herkes mutsuz
Hahaha nicki anımsadım ama şahsi olarak çok hatırlayamadım toplu Mesajlar duruyor dahaTanımadım deme hâla
ben yeni geldim heyecanlıyım :)ım n herkes mutsuz
Deme öyle verirsin kafaya taktıkca gitmez eski halini ozlüyosun ama dogumlar bazen vücudumuzu etkiliyor,bak benim ödem gene 3kilo oldu sisti bütun bacaklarim karnimcnm fellüzüm
kiloya alışık değilim mutsuzum
Mutsuz olursan kilo veremezsin , bu ters totem gibi kotu kotuyu cagiriyorcnm fellüzüm
kiloya alışık değilim mutsuzum
Tühhh yaziklarim olsun sanaHahaha nicki anımsadım ama şahsi olarak çok hatırlayamadım toplu Mesajlar duruyor daha
Don değiştirir gibi nick değiştirmeyin kardeşim
Dolu dolu 50 ay diyebiliriz benimkine gece gündüzŞimdi benim kız 18 ay emdi bu da 1 yaş 30 ayım kayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?