- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Heee konsept yapcan oglan oluncaEvet haftaya yapalım en iyisihaftasonuna istediğim balonlar yetişmez haftaici iyi mi
Alisirsin zamanlaarkadaşlar ilk defa aktif katılıyorum foruma atladığım yazamadığım varsa kusura bakmayın henüz tam çözemedim sistemi
Onu zaten alıcam da ekonomi iyi degil eşim asgari ücretle tek başına yetmezÜcretsiz izin al canım 2 sene mis gibi... maddi durum hiç deme o hiç bir zaman düzelmez zaten ..çocuk için önemli olan sevgi....kendinde o sevgiyi o sabri görüyor musun...her çocuk bı nimettir...yeterli hayırlı evlat olsun sağlıklı mutlu
Kac tane ki sende ?Valla canım bakacaksan doğur şimdiki aklım olsa ben de tekte kalırdım çok yorgunum her gün bitmiyor yorgunluk. Tabiki güzel hepsini seviyorum ama kendine insan vakit ayiramiyor
Gidersin sen yaparsın canım1 gun 15.000 adim attim
8686
9000 li bisey
Dun 12.555
Istikrarli gidemedim
Yaotigin video varsa atar misin? Ben de dün 2 kg dumbellerlarla calistim. Insallah faydasi olur.
menü de gün boyunca yediklerimi paylaşacağım değil mi bir kaç arkadaşta gördüm spordada yarım saat yürüyüş bandında yürüyorum sadece pazartesiden bu yana yapmaya çalışıyorum yeterli miAlisirsin zamanla
Aksam menu ve sporunu paylasmayi unutma
Menulerinde kaptanlari etiketle mutlaka uc kaptaniz burda
E Elif_Eylul
Cordelia Ve ben
Ne alaka susakHeee konsept yapcan oglan olunca
Hımmmm tabiiii istedigim balonlar deyinceNe alaka susakkızlar a da yaptım
3 tane canım.Kac tane ki sende ?
Amin canım benimMasallah bebiseAllah anali babali vuyutsun.
Yaotigin video varsa atar misin? Ben de dün 2 kg dumbellerlarla calistim. Insallah faydasi olur.
Yok be su çoklu balonlar var ya ondan baktım bakalım bulursam alcam damadın annesinin evin orada var.Hımmmm tabiiii istedigim balonlar deyince
Evet canım gunluk yediklerimizi akşam yazıyoruzmenü de gün boyunca yediklerimi paylaşacağım değil mi bir kaç arkadaşta gördüm spordada yarım saat yürüyüş bandında yürüyorum sadece pazartesiden bu yana yapmaya çalışıyorum yeterli mi
Beni etiketlemelerine gerek yok aliskinim ben sap yaşamayaAlisirsin zamanla
Aksam menu ve sporunu paylasmayi unutma
Menulerinde kaptanlari etiketle mutlaka uc kaptaniz burda
E Elif_Eylul
Cordelia Ve ben
Tatlı patates yiyen kilo veriyorBen dün patatesli bişeyler yedim annemde senin sevdiğindenpatatesde sebze değilmi?
Internette bütün masa ortusu balonlari diger seyler vardi indirimdeydiYok be su çoklu balonlar var ya ondan baktım bakalım bulursam alcam damadın annesinin evin orada var.
Bazı sayfalara güvenmiyorumInternette bütün masa ortusu balonlari diger seyler vardi indirimdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?