- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Bende kıza yapıcam barbie konsepti istiyorInternette bütün masa ortusu balonlari diger seyler vardi indirimdeydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kıza yapıcam barbie konsepti istiyorInternette bütün masa ortusu balonlari diger seyler vardi indirimdeydi
Küsdünmü bana?
anladım teşekkür ederimEvet canım gunluk yediklerimizi akşam yazıyoruz
Spor icinde yarim saat guzel ilerleyen zamanda artirir ya da baska sporlara yonelirsin
Herkes istediği sporu yapıyor sadece yarismaya katıünlelan gunluk 8 bin adim a
Evet....?Küsdünmü bana?
Hadi insallah olursun,ozellikle ilk haftalar cok guzel kilolar verirsin.1şubatta 60olma hedefim umarım.
Evet....?
Hadiyaaaa tüh anladın demekki...Anlamışdım zaten Dün pizzana yorum yaptım beğenmemişsin bile
Hangi bez ben prima kullaniyorum sleepy denedim pisik oldu , molfixin 1ve 2 si guzeldi sonra cok kalinlasti yenisi cikmis denemek istiyorum aslinda prima kafayi yemis tanesi 2.5 tl mama verene allah kolaylik versin zsten sadece mama icen haftasa bir buyuk kutu bitiriyormus aylik maliyeti cok ucukHaklı migi 4 ayda 2 kere zam yapmışlar beze 36 lira aldığım bez 47 lira olmuş akşam büyük boyu vardı 84 lira verdim 70li beze yoksa 32liyi 47 ye alıyorum. Mamayı zaten söylemeyim uçmuş fiyatlar gerçi ben ilk ay kullandım ama zor yani.
Hadiyaaaa tüh anladın demekki...
Benle t..... geciyosan simdi üzülcem
T mi d mi oBenle t..... geciyosan simdi üzülcem
En son bunu dediginde biri ayrilmisti takimdanBenle t..... geciyosan simdi üzülcem
TaaaaT mi d mi o
Ozaman pikacuyada güle güleEn son bunu dediginde biri ayrilmisti takimdan
O gitmezOzaman pikacuyada güle güle
Ayy al pikacunda senin olsun ben gidiyorumO gitmez