- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Gözüm 6 larda ona ulaşmak için savaşıyorumOnun için diyetine odaklan 7/6 kilonun hesabını daha şimdiden yapma sen 6lara duş gerisi gelir elbet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözüm 6 larda ona ulaşmak için savaşıyorumOnun için diyetine odaklan 7/6 kilonun hesabını daha şimdiden yapma sen 6lara duş gerisi gelir elbet.
kurbaneeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkOğlumun 1 Aralık fotosu gelmiş Eki Görüntüle 2962251
İyi bakalım inşallah kazanırsınGözüm 6 larda ona ulaşmak için savaşıyorum
Amanin sıpa buyüdüOğlumun 1 Aralık fotosu gelmiş Eki Görüntüle 2962251
Maşallah subhallah yarabbimmm ikinciye doğurasım geldi adamı ikna edemiyomOğlumun 1 Aralık fotosu gelmiş Eki Görüntüle 2962251
Zaman ne çabuk geçiyorAmanin sıpa buyüdü
Simdi ağzına ediyor amaZaman ne çabuk geçiyor
Valla canım bakacaksan doğur şimdiki aklım olsa ben de tekte kalırdım çok yorgunum her gün bitmiyor yorgunluk. Tabiki güzel hepsini seviyorum ama kendine insan vakit ayiramiyorMaşallah subhallah yarabbimmm ikinciye doğurasım geldi adamı ikna edemiyom
AynenSimdi ağzına ediyor ama
BendeValla canım bakacaksan doğur şimdiki aklım olsa ben de tekte kalırdım çok yorgunum her gün bitmiyor yorgunluk. Tabiki güzel hepsini seviyorum ama kendine insan vakit ayiramiyor
aralıklı oruçta kahve zorunlu değil.. açlık zamanlarında kalorisiz içecekler serbest. sade maden suyu, su, şekersiz sütsüz kahve vsYa arkadaşlr bişi diycem
Şu aralıklı oruca 10da kahve var peki su içebiliyor muyuz
TesekkurlerAfiyet olsun canim
Tamam canim ne zaman gelmek istersen bekleriz
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Zorunlu degil canim ama masterfite katılanlar 8000 adim atıyoruz haftanın 5 gunu
Masterfite katılanlar kirmizi ve mavi takim diye ikiye ayriliyor
Bu hafta yesil takim kurduk sadece kilo vermek isteyenler var
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
10 aksam 22.00 mi?Ya arkadaşlr bişi diycem
Şu aralıklı oruca 10da kahve var peki su içebiliyor muyuz
Hepsi çok hareketli çok yorgunum ya da fazla kafama takıyorum galiba
Bende 8 de bitiyor diye yemedim içmedim kahve serbest ise içeyim bendeTesekkurler
10 aksam 22.00 mi?
Aslinda sabah 10la aksam 10 farketmiyor
Oruc tuttgun zamanlarda kahve ve su serbest
Ben su içtim kahveyi içeyim şimdiaralıklı oruçta kahve zorunlu değil.. açlık zamanlarında kalorisiz içecekler serbest. sade maden suyu, su, şekersiz sütsüz kahve vs
Günaydın canımGunaydin kizlar
Eşim istemiyoValla canım bakacaksan doğur şimdiki aklım olsa ben de tekte kalırdım çok yorgunum her gün bitmiyor yorgunluk. Tabiki güzel hepsini seviyorum ama kendine insan vakit ayiramiyor