- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Bende tarcini sevmem o yuzden sorun yok@limonlutarcinlikek neden nickin kekli mekli bisey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tarcini sevmem o yuzden sorun yok@limonlutarcinlikek neden nickin kekli mekli bisey
Bende bir saat sonra ateşleyen yogurdumu yicem. Yangin tüpünü hazirlayin
Tarcında seni sevmezBende tarcini sevmem o yuzden sorun yok
4 5 arası erken sana bir ara daha yap canimBende bugünü erken kapatmak istedim ama şimdi acıktım ne yapsam bilemedim..
Sabahı 9.30 gibi yedim 11.30 gibi kahve içtim..
Şimdi napsam bilmiyorum
4-5 arası akşamı kapatacaktım..
SevmeyebilirTarcında seni sevmez
Kekin her türlüsünü yerimNeyseki limonlu kek sevmem
Baya damarlarla ask yasayacak desene insallah agrilarina care olur canimİcten damarlari daraltcam dedi temizlicem dedi nasıl biseyse
2hafta sonra dısardan köpükle damarları kurutcam dedi
Ara öğün yap olmaz mı yada bir kahve daha içBende bugünü erken kapatmak istedim ama şimdi acıktım ne yapsam bilemedim..
Sabahı 9.30 gibi yedim 11.30 gibi kahve içtim..
Şimdi napsam bilmiyorum
4-5 arası akşamı kapatacaktım..
Meyvede sevmez biliyosun dimeSevmeyebilir
Aynen canım ne yesem bilemedim yoğurt galeta mı takılsam acaba4 5 arası erken sana bir ara daha yap canim
Bu iyi fikir bak. Detoks muhabbetine girecegime rahatsizim diyim bir iki de öö böğğ yaparsam tamamdirO zaman öyle yap midem kötü der gecistirirsin o zaman
İşte bu kadarBu iyi fikir bak. Detoks muhabbetine girecegime rahatsizim diyim bir iki de öö böğğ yaparsam tamamdir
1 kahve bana kafiAra öğün yap olmaz mı yada bir kahve daha iç
Yogurt 1meyve 2 cevizAynen canım ne yesem bilemedim yoğurt galeta mı takılsam acaba
O zaman ara öğün yapacaksin1 kahve bana kafi
Aynen oglumu almaya gidecegim kizi uyutuyorum bu ruzgarda cikaraamam onu da , 5dk da gider gelirim yakin zatenFeci bir rüzgar çıktı burda
Sizde tatil değil dimiAynen oglumu almaya gidecegim kizi uyutuyorum bu ruzgarda cikaraamam onu da , 5dk da gider gelirim yakin zaten