• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet o olabilir keyfim kalmıyor oysa sürekli namaz kıldıgım için daha huzurluydum mutluydum
Ama renkli döneme girdim karanlıgin iiçine girdim 😩
Ya hiç iyi olmuyor böle kahve ne olacak 😐😞
Boyle karalar bağlayarak ta olmaz ama, nasil.namaz kıldığın günler sukrediyorsan bugün de sukrediceksin.. benim annem hapla adet görüyor hapı kullanmadan adet olmuyor bir sene icmese adet olmuyor düşün, yıllarca tedavi görmüş ..sendeki bu durumu nimet sayanda var har harukarda sukredesegiz yani canım karalar baglamayacagiz 🤗

Bende de şükür tartıda etkilemedi canım ama gerçekten çikolata ister canım muhakkak.. annem ilk onu da bende keşfetmişti.. sen dedi adet olunca hep benden çikolata istiyorsun falan 😄😄
Doğrudur çoğu kişiden duyuyorum bende bir etkisi yok ona şaşırmıyorum benim canım 7 24 istiyor gerçi çikolata o ayrı 😅

Boyle karalar bağlayarak ta olmaz ama, nasil.namaz kıldığın günler sukrediyorsan bugün de sukrediceksin.. benim annem hapla adet görüyor hapı kullanmadan adet olmuyor bir sene icmese adet olmuyor düşün, yıllarca tedavi görmüş ..sendeki bu durumu nimet sayanda var har harukarda sukredesegiz yani canım karalar baglamayacagiz 🤗
Ne güzel bakış açısı canım.. o da büyük bir nimet ❤️

Cordelia Cordelia sağol spor kaptanım artık sana adımları sporları saatten göndereceğim insallah 😍😍

Ne güzel bakış açısı canım.. o da büyük bir nimet ❤️

Cordelia Cordelia sağol spor kaptanım artık sana adımları sporları saatten göndereceğim insallah 😍😍
Bence mutlu olmanın sırrı burada ,
olmaya na ağlamak yerine şükretmek olana canım ..

Bence mutlu olmanın sırrı burada ,
olmaya na ağlamak yerine şükretmek olana canım ..
Aynen canım..
2. Oğluma hamile kaldığımda ilk oğlum 2 yaşındaydı strese girmiştim nasıl bakacağım zaten durmuyor konuşmuyor ağlayan bi çocuk derken komşum hiç unutmam şöyle demişti.. o da 2. İstiyor olmuyordu hep kötü sonuçlanan hamilelikler yaşıyordu..
Benim gibi olmayıp ağlayacağına en azından evladın kucağında olsun yorgunluktan ağla.. demişti..

Regl olur olmaz anksiyeteye bağlanıyorum
Ne bilim tuhaf oluyorum
Ama geçecek diyorum
Regl olunca da ne mutlu nede mutsuz
Bunada şükür

Sağol kaptanımm 💕
İlk buraya geldiğimde baktım saat var herkeste ya nasıl evde yürüyorlar çoğu bi de saat almış masrafa girmiş başka dünya gibi göründü bana 😄 şimdi bende katılmış oldum 😄😄

Sağol canımm İnsallaah💕💕💕
Öyle bir etkiye sahibiz buraya gelen adim atmaya başlıyor 🤭🤭

Aynen canım..
2. Oğluma hamile kaldığımda ilk oğlum 2 yaşındaydı strese girmiştim nasıl bakacağım zaten durmuyor konuşmuyor ağlayan bi çocuk derken komşum hiç unutmam şöyle demişti.. o da 2. İstiyor olmuyordu hep kötü sonuçlanan hamilelikler yaşıyordu..
Benim gibi olmayıp ağlayacağına en azından evladın kucağında olsun yorgunluktan ağla.. demişti..
Ne güzel demiş komşunuz 🤗 insan bazen elindekinin değerini kaybetmeden anlamıyor, bunlardan en önemlisi de sağlık o kadar sukretmemiz gereken şeyler var ki kendi adımıza ve sevdiklerimiz adına , sağlıklı uyandigimiz hergun bize bir nimet şükür sebebi olmalı ♥️

Sağol canım çocuklar gibi mutluyum😍
Büyüdükçe teknolojiye olan ilgim arttı ama heyecanım azalmıştı..
Ama bu saate nedense çok sevindim sanırım spora hareketli yaşama teşvik edeceğini düşündüğüm için 😍😍
Seni teşvik etsin güzel adimlar atarsın ve hedefine ulaşırsın inşallah canım 🌺

Sağol kaptanımm 💕
İlk buraya geldiğimde baktım saat var herkeste ya nasıl evde yürüyorlar çoğu bi de saat almış masrafa girmiş başka dünya gibi göründü bana 😄 şimdi bende katılmış oldum 😄😄

Sağol canımm İnsallaah💕💕💕
Bende yok 🤣

Back