• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben renkli dönemde namazdan uzaklastigim için bir boşluk oluyor sendede o olmuş olabilir mi rutin bozuluyor çünkü hergun yaptığın
Evet o olabilir keyfim kalmıyor oysa sürekli namaz kıldıgım için daha huzurluydum mutluydum
Ama renkli döneme girdim karanlıgin iiçine girdim 😩
Ya hiç iyi olmuyor böle kahve ne olacak 😐😞

Yulaf ezmesi klasik paketlerde satılıyor ya canım ben ondan alıyorum..
bi kısmını Rondoda çekip un haline getiriyorum ama tamamen un gibi olmuyor ya da benim makinem o kadar yapamıyor bilmiyorum..
2 kaşık yulaf 1 dilim ekmeğe bedel ona göre menülerine ekleyebilirsin..
omleti lapası güzel tok tutuyor ben seviyorum..

Sütle güzel oluyor..
1 su bardağı süt 2 kaşık yulaf unu..
Benim klasik ölçüm💕
Sağol canım deneyeceğim bunu ❤
Bu da benim güncel halim before yok çünkü evde ayna yok geniş:KK70:
Aaa ben göremedim silmişsin galiba 😔

Saatim gelmişşş aaaaaaaa :KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
FD555CC0-9D76-4C81-BDE1-835B4E14E7D2.jpeg

Bu renkli bir benim dengemi bozmuyor heralde geliyor bitip gidiyor anlamıyorum ben ne tatlı isteği ne duygusallık ne şişkinlik 🤔
Bende de şükür tartıda etkilemedi canım ama gerçekten çikolata ister canım muhakkak.. annem ilk onu da bende keşfetmişti.. sen dedi adet olunca hep benden çikolata istiyorsun falan 😄😄

Gule güle kullan canım 💞
Sağol canım çocuklar gibi mutluyum😍
Büyüdükçe teknolojiye olan ilgim arttı ama heyecanım azalmıştı..
Ama bu saate nedense çok sevindim sanırım spora hareketli yaşama teşvik edeceğini düşündüğüm için 😍😍

Ama bu saate nedense çok sevindim sanırım spora hareketli yaşama teşvik edeceğini düşündüğüm için 😍😍
Gule gule kullan seni formda tutsun ☺️

Sağlıklı mutlu fit sporlarda kullan beybi. ♥️♥️♥️

Back