- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Bende de yok alacagim bileklik 279 lira olmus 2 gunde 30 lira zam gelmisBende yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de yok alacagim bileklik 279 lira olmus 2 gunde 30 lira zam gelmisBende yok
Efsane cuma varmış Hepsiburada yarın bak bakalımBende de yok alacagim bileklik 279 lira olmus 2 gunde 30 lira zam gelmis
Xiaomi 5 geçen gun 220ydi hepsi burada ertesi gun 300 olmus keşke alsaydimEfsane cuma varmış Hepsiburada yarın bak bakalım
Eline sağlık kaptınn.19-25 Kasım Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 10.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım aypare ackerman fittanne C _CikiLeta @sardunya1038 @Aijoo @bluegreeneyes @masal_19 @Zeynebim2020 Mavi Takim @sulisim @60kiloyum @Migim madamhd @Kahve __Kokusu @sara_28 @askrhpozitif ️️️️️️️ ️️ ️️ @Bal0ncuk @twolittlemonkey @eceboce @dolunaydagel S Suheda_00
Hayatları yalan. Efsane yalanlar var başka efsane yok.Efsane cuma varmış Hepsiburada yarın bak bakalım
Kaptın kaçtın gibi biseymi buEline sağlık kaptınn.
Evet çok reklam yapıyorlar bugün açtım tvyiHayatları yalan. Efsane yalanlar var başka efsane yok.
Kaptın kaçtın gibi biseymi bu
Afiyet olsun kolay gelsin canım.Selam kızlar :)
Sabah 12:00
1 yumurta iki tb ekmeği yedim sadece canım birşey istemedi
14:30
Bir mandalina
Akşam 17:00
Kabak yemeği ve yogurt yedim
Bugün hareket edemedim bu yüzden çok acıkmadım menümde azdı. Sabahtan beri sarma sarıyorum oturduğum yerde
Afiyet olsun canimSelam kızlar :)
Bir mandalina
Bugün hareket edemedim bu yüzden çok acıkmadım menümde azdı. Sabahtan beri sarma sarıyorum oturduğum yerde
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kolay gelsin canım.
Teşekkür ederim cannAfiyet olsun canim
Madam diyeti değil o aralıklı oruçHayır madamhd diyeti yapıyorum
Çok şükür canım gerçekten “şükür” bahsedilmesi gereken zikri yapılması gereken bişey..Ne güzel demiş komşunuz insan bazen elindekinin değerini kaybetmeden anlamıyor, bunlardan en önemlisi de sağlık o kadar sukretmemiz gereken şeyler var ki kendi adımıza ve sevdiklerimiz adına , sağlıklı uyandigimiz hergun bize bir nimet şükür sebebi olmalı
İnsallah canım yaSeni teşvik etsin güzel adimlar atarsın ve hedefine ulaşırsın inşallah canım
Senden de bekliyoruz öyleyse canımBende yok
Afiyet olsun canımSelam kızlar :)
Bir mandalina
Afiyet olsun canım25 Kasım menü
13:05
Yarım lavaş (ev yapımı)
2 dilim salam
2 tatlı kaşığı süt reçeli
16:10
Mangolu ananaslı yeşil çay
17:20
Yarım lavaş (ev yapımı)
2 haşlanmış yumurta
4,5 kaşık yoğurt
Su 1,5 2 lt olur
Zipzip- E Elif_Eylul aypare ackerman
Bana gönder hep yapıcam kim daha mercimeği haslayacakDün mercimek salatasini okadar cok yapmışimki bugunde bitmedi