- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Kahve fincan su var cezvecde var. Sunum için malzeme eksik canım.Bence kahve yok E Elif_Eylul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve fincan su var cezvecde var. Sunum için malzeme eksik canım.Bence kahve yok E Elif_Eylul
Tarcınmı
Masallah yaaaBu da benim güncel halim before yok çünkü evde ayna yok geniş
maşallah maşallah nazar değecek kaptanımıza.Bu da benim güncel halim before yok çünkü evde ayna yok geniş
Masallah yaaa
Teşekkür ederim fistiklarmaşallah maşallah nazar değecek kaptanımıza.
bugün herkesi kıskanıyorum. Kalkıp spor yapasim da yok.Teşekkür ederim fistiklar
Before da görelim maşallah canımBu da benim güncel halim before yok çünkü evde ayna yok geniş
Before yok ki ama biraz tontiktimBefore da görelim maşallah canım
Ben de yedim yattım yedim yattım ama geçen hafta artık yeter dedim :))Tatlım sen yatma ama benim gibi
Yılların yorgunluğunu kilo ile kapatma avuntusuyla şu an rahatlık var hep ondan.
Bunu bende cok yapiyodum. Detoks suresi ce kacamak yapmicam canimAh kıyamam canımm nefsin körelsin 1 küçük kare yesene evde varsa..
Benim canım 2 gündür browni ya da kek gibi bişeyler istiyor en son bu aklıma geldi iyi oldu tabanı kakao yulaf süt lapası.. üstü muz,çikolata,yer fıstığı..
Asıl biz seni idol aliyoruzbugün herkesi kıskanıyorum. Kalkıp spor yapasim da yok.
Asıl biz seni idol aliyoruz
Bende peynirli yulaf yedim tok tuttuYok gelmedi bugün bekliyorum canım
O zaman dinlen canım
Şahane bi yulaf yaptım
Kardiyo sonrası hem öğle yemeği hem ara öğün modunda
Çikolatalar şekersiz***
Acayip canım kakao çikolata krizine girdi o yüzden 2 tane koydum.. ama beni kesti en azından gidip kek yapmayacağım artık ordan kurtardım
Eki Görüntüle 2958857
O zaman ne yapıyoruz boğazımızi tutuyoruz ben ilk kilomu kizimim 1 yaş dog günü için vermiştim fotolarda güzel çıkmak içinBende kızımın dopum gününe elbise giyecegim ama 38-40 beden giymek istiyorıum az kaldı 3 ay kaldı
Maşallah ne güzel adımlar bunlar
Bende 23 şubata kadar versem ne iyi olacakO zaman ne yapıyoruz boğazımızi tutuyoruz ben ilk kilomu kizimim 1 yaş dog günü için vermiştim fotolarda güzel çıkmak için
Bu renkli bir benim dengemi bozmuyor heralde geliyor bitip gidiyor anlamıyorum ben ne tatlı isteği ne duygusallık ne şişkinlikregl başıma vurdu mutsuzlugun dibindeyim modum fena halde düşük