teşekkürler kızlarr..
senin kadar olmasa da baya verdim
Aslında yağ yakmaya devam ediyorsun ondan öyle oluyorDun adimlarin yarisini el ve bilek agirliklari ile yaptim o yuzden uyuyamadim sanirim. Siz siz olun geceye spor birakmayin. Vucut uyaniyor sanki kaslarim yatarken bile calisiyor gibi hissettim
Hoşgeldin canımAh tamam :)
35 yaşındayım öğretmenim. Evliyim 8 yaşında bir çocuğum var.
1.65 boya 65 kiloyum hedefim 58 civarı. İki öğün karatay diyeti yapıyorum bir haftadır. Akşamları bir saat yürüyüş yapıyorum.
Yağ oranımın yüksek olduğundan eminim çünkü selülit ve dalgalanma problemim var(
Herkes için kg fazlalik canım. Kimisine 5 kg bile fazla gelir kimisine 20 kg benim gibilere 40 50senin kadar olmasa da baya verdimazmine hayran kaldım cidden
Harikasin
Aaa tamam güzel. Sabahki menümü yazmıştım bundan sonra sabah akşam bir arada yazayım yorumlarınızı merak ediyorum :))Herkes kendine gore diyet programi uyguluyor canim
Biz burda sadece olmus olmamış bu fazla olmus gibi yorumlar yapiyoruz
Spora tesvik ediyoruz
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Geçmiş olsun ablaHerkese selam
Bende de hastalik haberleri var
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis
Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik
Aslında kardiyo 50 dk lık bi programdı ama şarj bitti birdenHarikasinben de bugün spor yapacaktım ama yapamayacağım
Tamam canim aksam toplu olarak yazarsınAaa tamam güzel. Sabahki menümü yazmıştım bundan sonra sabah akşam bir arada yazayım yorumlarınızı merak ediyorum :))
haklısın.. bu duana tüm kalbimle aminnn diyorumHerkes için kg fazlalik canım. Kimisine 5 kg bile fazla gelir kimisine 20 kg benim gibilere 40 50allah herkesi hedefine ulastirip korumayi nasip etsin
Tatlım sen yatma ama benim gibiHahahaja çözdüm :)))
Saatin geldi mi?Aslında kardiyo 50 dk lık bi programdı ama şarj bitti birdenkabloyu düzgün takmamışım.. soğudum tekrar başladım derken ancak yarım saat yapabildim öncesinde de yürümüştüm yoruldum bıraktım ama çok çok etkili oldu..
Akşam pek uyuyamadım 3e geliyordu yattim ,bir de burada spor yapabilir miyim bilmiyorumSen neden yapmıyorsun kaptanım yorgun musun ?aypare ackerman
Sen de madamimHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?