Hiç inkâr yok direkt söylemiş halbuki canım olur mu öyle şey demeliydiDun eşime dedim ki kilo aldim peki ya ooo ne dedi
_ evet gobegin cikti hemen
Günaydınlarin icinde gene ben yokumNe oldu
Amin inşallah sağlıkla çalışalım evlatlarımız güzelliklerle büyüsün.Senin nezninde tum ogretmenlerimizin ogretmenler gunu kutlu olsun
Ohhh canima deysin
Tabi tabi beni eş gecSana da günaydın canım
Seninki gibimi deseydi kemiklerin batiyorHiç inkâr yok direkt söylemiş halbuki canım olur mu öyle şey demeliydi
Sana sabah demisti sanki :))Günaydınlarin icinde gene ben yokum
Zaten sende sadece bana dil çıkariyosun
Dil cikarma emojisini hala koymadilar dilekce verecegim sonunda
Sabah erkenden uğrayıp demiştim ya unuttun mu pikada vardıGünaydınlarin icinde gene ben yokum
HadiyaSana sabah demisti sanki :))
Bende yokum kız bize giciklar kervanına katılmış anlsilanGünaydınlarin icinde gene ben yokum
Eskiden derdi fircalardim dogruyu bile soylemiyorsun diye simdi pat pat soyluyor fircada atamiyorum tutarsiz olacagim yoksaHiç inkâr yok direkt söylemiş halbuki canım olur mu öyle şey demeliydi
Pardon geri aldim lafimiSabah erkenden uğrayıp demiştim ya unuttun mu pikada vardı
Bozuluyor o marka almayın kızlarEvet bakiyodum arada iş görür mü acaba
Adam ne yapsın sussa gönül razı değil konuşsa kadın razı değilEskiden derdi fircalardim dogruyu bile soylemiyorsun diye simdi pat pat soyluyor fircada atamiyorum tutarsiz olacagim yoksa
Seninki gibimi deseydi kemiklerin batiyor
O kadar buyuk yalan gunah gunah nasil desinDeseydi tabi
Aaa ciddimisin valla günaydın msjini gördüm mü alıntı yapıyorum ama bazen alıntı yaptıklarıma demek ki tam iyi basmıyorum ondan girmiyor alintiyaTabi tabi beni eş gec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?