- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 38
Beni de etiketle canm menülerineBir diyetisyenin 10 günlük programina katıldım. Akşam menumu yazcam guzelce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de etiketle canm menülerineBir diyetisyenin 10 günlük programina katıldım. Akşam menumu yazcam guzelce
evet kesinlikle. ama şu ana kadar çok hareket olmadı. 1-2 saate kalkarımO zaman bol hareket
bende de yavaş yavaş bir tatlı isteği var. yemeklerden sonra ağzıma bir şey atmak istiyorum. ama neyse ki evde glisemik indeksi düşük alternatifler var.+1 dun regl oldum butun okuz istahim gitti yerini mide bulantisi aldi
Anaaaa manyak
Şaka kizAaa ciddimisin valla günaydın msjini gördüm mü alıntı yapıyorum ama bazen alıntı yaptıklarıma demek ki tam iyi basmıyorum ondan girmiyor alintiya
SaģolElhan
askrhpozitif
dolunaydagel
menekse_kokusu
asysss
fesang
@Zeynebim2020
S sulisim
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Regl yoruyor canım benim bel harici bacaklara vuruyor ağrıevet kesinlikle. ama şu ana kadar çok hareket olmadı. 1-2 saate kalkarım
yaklaşık son 5 gündür falan ekstra birşey yapamadım. çok yorgundum. olduğu kadar bildirdim. üzerimde hem yorgunluk ve yoğunluktan, hem kabızlıktan, regl öncesinden ve sanırım dolunaydan dolayı bir ağırlık, bir keyifsizlik var
bende de yavaş yavaş bir tatlı isteği var. yemeklerden sonra ağzıma bir şey atmak istiyorum. ama neyse ki evde glisemik indeksi düşük alternatifler var.
O benimAnaaaa manyak
Sende bana göz deviriyorsun Seviyorum seni deli deliyi tekke de bulurmus gerci kaptanda ogrenmis simdi goz deviriyor ,kizgin emojisi atiyorZaten sende sadece bana dil çıkariyosun
Tam basmıyorum.Aaa ciddimisin valla günaydın msjini gördüm mü alıntı yapıyorum ama bazen alıntı yaptıklarıma demek ki tam iyi basmıyorum ondan girmiyor alintiya
Çok şükür şahidim varSana sabah demisti sanki :))
kervana katılsaydım burda işim neBende yokum kız bize giciklar kervanına katılmış anlsilan
No problemPardon geri aldim lafimi
Bende ayniyim farketmezO benim
Yooo gecen gun alkisladim seni gördün muSende bana göz deviriyorsun Seviyorum seni deli deliyi tekke de bulurmus gerci kaptanda ogrenmis simdi goz deviriyor ,kizgin emojisi atiyor
Bende seviyorum seniSende bana göz deviriyorsun Seviyorum seni deli deliyi tekke de bulurmus gerci kaptanda ogrenmis simdi goz deviriyor ,kizgin emojisi atiyor
Yine gelenler oluyor cazibemiz çekiyor galibaÇok şükür şahidim var
kervana katılsaydım burda işim ne
No problem