- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Nasıl oldun ? Daha iyimisinDiger günlüklerde olduğu gibi menü yazip çıksak daha mi iyi ne guzel muhabbet ediyoruz iyimisin nasılsın derken
Ah keşke uyuyabilsemİyi uykular canım
He dün 35 sayfa birikmiş telefonu bırakmaya gelmiyorDiger günlüklerde olduğu gibi menü yazip çıksak daha mi iyi ne guzel muhabbet ediyoruz iyimisin nasılsın derken
Teşekkür ederim canım daha iyiyimNasıl oldun ? Daha iyimisin
Ya bilmiyordum ,ögretmen günün kutlu olsun ögretmenim, ama de ayri yazilirdi sanki.Bende öğretmenim.....
Bir kac gun zorlanırsin sonra alisirsinÇok acıktım
2 haşlanmış yumurta iki salatalık peynir 5 zeytin koydum çantamabide sütlü kahve için de koydum ama acıktımm
madamhd nasıl dayanıyorsun böle şeylere
canım bu kahvaltı senin kilon için az değil mi? gerekli kaloriyi almazsan halsiz olursun zorlanırsınÇok acıktım
2 haşlanmış yumurta iki salatalık peynir 5 zeytin koydum çantamabide sütlü kahve için de koydum ama acıktımm
madamhd nasıl dayanıyorsun böle şeylere
Ögretmen olmadığım ortaya çıktı tüh yaYa bilmiyordum ,ögretmen günün kutlu olsun ögretmenim, ama de ayri yazilirdi sanki.
Genelde ben 6-12-19 yapıyordum madamın diyetine denemek istedimcanım bu kahvaltı senin kilon için az değil mi? gerekli kaloriyi almazsan halsiz olursun zorlanırsın
Bakalım ne olacak oruc da tutamıyorum bitince devam edicemBir kac gun zorlanırsin sonra alisirsin
Evden çıkmadan yapamıyorum 9 da dükkanda oluyorum cayı demle ortalığı topla işe başla saat 10 oluyor canm öğleni erken yersem aksama acıkırım herhaldeSabah gec yapiyosun kahvaltini erkene alırsan saat 10bucuk gibi 1meyve sut ayran ceviz falan ekle ikindide ara yapma aksam yemegini ye
ama kahvaltıda ekmek yok hiç.. bana az geldi. tabi sen bilirsin dene bakalımGenelde ben 6-12-19 yapıyordum madamın diyetine denemek istedimöğle yemegi iptal ettim
Ekmek pek yemiyorumama kahvaltıda ekmek yok hiç.. bana az geldi. tabi sen bilirsin dene bakalım
Dikkat et yediklerine :)))Bugün anneme gidicem
Annem yeter zayıflama diyorDikkat et yediklerine :)))
Benimki de manken mi olacan diyorAnnem yeter zayıflama diyor
Klasik anne işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?