Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaaa bir yaşlı dahaAyaklarımda nasır var nasil açıyor yürürken...
Ayy valla benimde psikolojim bozuldu bu durumdanBen artık ıskartaya çıktim hem yaslandim hemde hâlim kalmadı diyet yapmaya
Gecmis olsun canimAaaoooyyyyyyhhh grip oldum çok fenayım sinüslerim ağrıyor
Tabiii kızım en üst noktadaki yaş 30 Muş sonra gerile başlıyorAhaaa bir yaşlı daha
Yaa sende mi gecmis olsun canimAyaklarımda nasır var nasil açıyor yürürken...
Benim kızlar dedelerini hasta etti sıra benim insaAllah anneme bulaşmazGecmis olsun canim
Insallah canimBenim kızlar dedelerini hasta etti sıra benim insaAllah anneme bulaşmaz
Sagol kuzum yaklaşık 20 senedir var nasıl biri bitiyo biri cikiyo anlamadım gittiYaa sende mi gecmis olsun canim
Gecmis olsun canimAaaoooyyyyyyhhh grip oldum çok fenayım sinüslerim ağrıyor
Geçmiş olsun canımSagol kuzum yaklaşık 20 senedir var nasıl biri bitiyo biri cikiyo anlamadım gitti
Çok geçmiş olsun mevsimi işte napcan dikkat etsende oluyorBenim kızlar dedelerini hasta etti sıra benim insaAllah anneme bulaşmaz
Savol kaptanımGecmis olsun canim
Öyle gercekten kendimi gectim annem de gideyim gideyim diyorÇok geçmiş olsun mevsimi işte napcan dikkat etsende oluyor
Ben onu cevapladan doldurmaya çalıştım beceremedim akşam eve gidince elde dolduracağım. Teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız içinIlk sayfada kurallarimiz ve formumuz var onu doldurabilir misin
Genelde aksam paylasiyoruz menuleri ama sabaha kalanlarda olabiliyor
Doldurmak zor oluyorsa kendini tanitabilirsinAdım : q
Ben onu cevapladan doldurmaya çalıştım beceremedim akşam eve gidince elde dolduracağım. Teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için
Neyin ikinci gunu anlamadi benKahvemi yapıp markete gittim ilginc dime bu 2.ci günüm
Dünde unutmustum da günleri sayiyorum hic yapmazdim boyleNeyin ikinci gunu anlamadi ben
İste bende de yok. Onun için Allah'tan istiyorum.Ama o sabır bende yok biliyosun