- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Bugun daha 1500deyim topuklarım catlayip kanamis
Gecmis olsun canimBugun daha 1500deyim topuklarım catlayip kanamis
Soguk suyla abdest falan aliyorum ondan sanirim
SAgol canim sıcak suya koydum kremledim ama ilk defa oldu böyleGecmis olsun canim
Ben bir süredir takipteyim ama yeni üye alımı yok diye yazmıyorum :))Hayranlar çokutanmayın gelin gelin
Kimse yazmıyorNe derdin var gene
Geçmiş olsunBugun daha 1500deyim topuklarım catlayip kanamis
Artik var en son vardi yaniBen bir süredir takipteyim ama yeni üye alımı yok diye yazmıyorum :))
Geçmiş olsun canim yumuşatıcı krem sürBugun daha 1500deyim topuklarım catlayip kanamis
Hmmm alım varsa katılmak isterim diyetteyim hazırımArtik var en son vardi yanibir gelen bir daha gelmiyo genelde yazıp kayboluyorlar
Bende kac gundur etiketlesem mi diyordum az oncede niki gördüm :))Ben bir süredir takipteyim ama yeni üye alımı yok diye yazmıyorum :))
O kadar kalabaliktik simdi kimse yokArtik var en son vardi yanibir gelen bir daha gelmiyo genelde yazıp kayboluyorlar
Sagol canim vazelin olmus kaçparaKimse yazmıyor
Geçmiş olsunvazelin sursene iyi gelir
Surdum canim sagolGeçmiş olsun canim yumuşatıcı krem sür
Evet herkes yiyor artık çok zayifladik yaO kadar kalabaliktik simdi kimse yok
Diger gunluklerde bis
Kimsenin kilo problemi kalmadi galiba
Ben indirimden 10tl aldiydimSagol canim vazelin olmus kaçpara
Surdum canim sagol
Evet katılmayı çok isterim. Menüyü akşamları yazıyoruz sanırımBende kac gundur etiketlesem mi diyordum az oncede niki gördüm :))
Yeni uye alimi yok demistik ama onu kaldirdim katilmak isterseniz bekleriz
Elimizde imkan varken yemiyoruz.allah korusun kıtlık başlayacak o zaman hepimiz tığ gibi olcazGecim derdinden insanlarin diyet yapacak halide kalmadi oda ayri bir sorun
Günaydın canimGünaydınlar güzel bayanlar.kac gündür sadece okuyup iki kelam edip cikiyorum.bugun başım daha iyi.keyfiniz yerinde olsun.
Ilk sayfada kurallarimiz ve formumuz var onu doldurabilir misinEvet katılmayı çok isterim. Menüyü akşamları yazıyoruz sanırım
Ben artık ıskartaya çıktim hem yaslandim hemde hâlim kalmadı diyet yapmayaGecim derdinden insanlarin diyet yapacak halide kalmadi oda ayri bir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?