- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Profil detayını acim bak yaşıma boyu 175Sen kac yasindaydin canim . Boyu kac
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profil detayını acim bak yaşıma boyu 175Sen kac yasindaydin canim . Boyu kac
Icime kacan espiriyi yaptinPokta yiyorlar. İyi onu görmedin migim.
Dayanamadım.Icime kacan espiriyi yaptin
Ohaaa oldu yasli bir aplana utanmiyorsun da profil detayina bakacakmisim zamane genci seniProfil detayını acim bak yaşıma boyu 175
YaaOhaaa oldu yasli bir aplana utanmiyorsun da profil detayina bakacakmisim zamane genci seni
Nasıl yidim bilmiyomPokta yiyorlar. İyi onu görmedin migim.
ben de dün kurabiye yedim bugün eksideyim. bu işte bir gariplik varAna kabak tatlisi yedim eksi geldimya ben şok
Ondanda var 15tane falan yapayim bariKızlar boşverin kabak tatlısını cennet hurması varsa evde kabuğunu soyup üstüne kakao ilave edin blenderdan Geçirin puding gibi oluyormus videosunu izledim.. ara öğünde tüketin
Çak ortakben de dün kurabiye yedim bugün eksideyim. bu işte bir gariplik var
Yohhh artıkOndanda var 15tane falan yapayim bari
Kız sen boyu derken?Ohaaa oldu yasli bir aplana utanmiyorsun da profil detayina bakacakmisim zamane genci seni
Canlı mı yedin? Ahh bu hayal etme huyum.Nasıl yidim bilmiyom
Pisss dusunceler cik aklimdan 2 metre istiyordu ya ondan sordumKız sen boyu derken?
Neyse espri kotası doldu. Sustum.
Kuzu sakin ol sen ödem suyunu içAllah'ım her kaçamak yapan eksi geliyo bu ne yaa
Iyyyy kımıl kımıllllCanlı mı yedin? Ahh bu hayal etme huyum.
Çak ortak
Ben de dün 2 tatlı yedim, ben de eksiyim.ben de dün kurabiye yedim bugün eksideyim. bu işte bir gariplik var