Tamam da biber sürdükten sonra yumurtlamıyormuydu biberi sürüp olay yerini terkmi ediyordunuzNe bileyim kimse benim dötüme kırmızı biber sürmedi
Tavuğa sormalı
Tamam da biber sürdükten sonra yumurtlamıyormuydu biberi sürüp olay yerini terkmi ediyordunuz
Aman dikkat et ağzını çok açık bırakmaAğzım açık şekilde tutuldu onun dışında iyiyim
Yav ben sürmedim kardeşimTamam da biber sürdükten sonra yumurtlamıyormuydu biberi sürüp olay yerini terkmi ediyordunuz
Horozda yanar garibimbibeirn kookusunu ve sıcaklığını alan horoz geliodu heralde
Pardon gerçekten hatlar karıştı kimdi oYav ben sürmedim kardeşim
Sürene sorun kim sürdü gerçekten hanginizdi o
sen sürdün sanıyodum ben dePardon gerçekten hatlar karıştı kimdi o
zeynepPardon gerçekten hatlar karıştı kimdi o
ne oldu kız
Yav ben sürmedim kardeşim
Sürene sorun kim sürdü gerçekten hanginizdi o
Pardon gerçekten hatlar karıştı kimdi o
sen sürdün sanıyodum ben de
Mesajları ard arda okumama rağmen beynim yandı.. acı biberi kim niye sürdü sürünce ne oldu anlayamadımzeynep
Ben korkardım elleyemem Tavuğasen sürdün sanıyodum ben de
Teşekkürler canımzeynep
Mutfağı toplayamadim buraya bakmaktanAy hanımlar gülmekten esne esne çatladım gözümden yaşlar akıyor
tavuk poposuna sürüyolarmış ama ne oluyo henüz bizde çözemedikMesajları ard arda okumama rağmen beynim yandı.. acı biberi kim niye sürdü sürünce ne oldu anlayamadım
Biri yumurtlamayan tavuğun dötüne acı biber sürüyormuşMesajları ard arda okumama rağmen beynim yandı.. acı biberi kim niye sürdü sürünce ne oldu anlayamadım
Hayırlı geceler canımGece gece beni baya güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.. hepinize hayırlı huzurlu boool dinlenmeli geceler ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?