- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarcin mi iyyyy ac kaldimAkşam tavuklu pilav yapicam ama kabul tarcinsiz olmaz diye düşünüyorum![]()
Senin kac cm di :))Bir bacak kaç cm olsa ince sayılır
Kaptan öyle deme pilavı yiyorsun üstüne tarçını yiyorsun formunu koruyorsunTarcin mi iyyyy ac kaldim![]()
Bende kabağı öyle pişiriyorum...yada haşlayıp püre haline getirip içine bir şeyler koyup top haline getirip hindistan cevizine buluyorum...çiğ olarak salataya rendeliyorum bazendeHerkes boyle yapmıyor mu?
Gel kuzum gel . .hoşgeldin....bol hareketle cumaya eksi geleceğin kesin...bu hırsla kim tutar seniGideyim de kırmızı takımı pişman edeyim bu haftakafalarını duvarlara vursunlar nasıl yar ettin ben diye
![]()
Tarcin kokusundan nefret ediyorum pilav degil tatli olsa yememKaptan öyle deme pilavı yiyorsun üstüne tarçını yiyorsun formunu koruyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ellerine saglik kaptancim19-25 Kasım Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 10.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım @aypare ackerman fittanne
@Noisy Girl @sardunya1038 @Aijoo @bluegreeneyes @masal_19 @Zeynebim2020 Mavi Takim S sulisim @60kiloyum @Migim @madamhd @Kahve __Kokusu @sara_28 @askrhpozitif ️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
@Bal0ncuk @twolittlemonkey @eceboce @dolunaydagel
Yediririm ben sanaTarcin kokusundan nefret ediyorum pilav degil tatli olsa yemem![]()
Aaa ben sutlaci tavukgögsu tatlisini elmali kurabiyede yerimTarcin kokusundan nefret ediyorum pilav degil tatli olsa yemem![]()
Aynada nasıl göründüğüne alakalıBir bacak kaç cm olsa ince sayılır
Elmali kurabiye yemem tarcin yüzündenAaa ben sutlaci tavukgögsu tatlisini elmali kurabiyede yerim![]()
Allah seni napmasinElmali kurabiye yemem tarcin yüzünden
Pilavla tarcin yakistiramiyorum yaYok kız bende var ben hap pilavlar da kullanırım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tarcinsiz pilava pilav dimemAaaa tabiki olmaz tarçın şart![]()
Yok ben yanında yapcamPilavla tarcin yakistiramiyorum yabademli üzümlü mü yapcan.?
Ne güzel en azindan kira fatura temizlik derdin yokEvet ama virüsten beri okumak denmez okula gittiğim yokşuan ailemleyim şükür
Bende sadece sütlaç yapinca tabakra koyarim bende pek sevmemElmali kurabiye yemem tarcin yüzünden
O nasil oluyor ya?Yok ben yanında yapcam![]()
Bana zorla tarçınlı su icirdiler midem cok kötüydü o gunden sonra tarcinli birsey yiyemiyorum canimBende sadece sütlaç yapinca tabakra koyarim bende pek sevmem
Zayiflamak için tarcinli sutlu kahve yapiyordum arada ama diger tatlilarda sevmiyorum