- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ne alaxaksın kiBenim alacaklarim neden hic bitmiyor ya
Ceviz,kayısı ,kahve,tavukNe alaxaksın ki
Abur cubur hakkını bunlardan kullanıyorsun canımCeviz,kayısı ,kahve,tavuk
Evet ama virüsten beri okumak denmez okula gittiğim yokAbur cubur hakkını bunlardan kullanıyorsun canım
Sen üni okuyor muydun?
Sanki ailenin yanındasın şimdi ?
MasterFit Yarışması 10.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
Kırmızı Takım | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
C _CikiLeta | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
@Zeynebim2020 | ||||||||
Mavi Takim | ||||||||
S sulisim | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
|
Eline sağlık kaptanim19-25 Kasım Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 10.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım aypare ackerman fittanne C _CikiLeta sardunya1038 Amine Busra bluegreeneyes menekse_kokusu @Zeynebim2020 Mavi Takim S sulisim 60kiloyum Wilma11 madamhd Kahve __Kokusu sara_28 askrhpozitif ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Bal0ncuk melisa- eceboce dolunaydagel
Cok güzelmiş güle güle kullanBİM’e gelmiş bu sürahiler Paşabahçe’nin 16.90 tl
Sürahi ihtiyacları olanlar haberiniz olsunEki Görüntüle 2957171
Sağol canımmEline sağlık kaptanim
Cok güzelmiş güle güle kullan
Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar . Okul bitti servisteyim bir selam vereyim dedim. Babam dün akşam acile gitmişti yatış vermişlerdi. Maalesef kalp damarlarında açılmayacak derece tıkanıklık varmış o yüzden sanırım bypass ameliyatı olacak. Tedirgin ve üzgünüm. Dua ederseniz çok mutlu olurum
Ucuz olan bisey kalmadıSağol canımm
Yakından daha güzel piyasa nasıl pahalandıysa bana modeline göre uygun geldi
Hem günlük kullanmaya hem sofralara yakısır
Eline sağlık kaptanim19-25 Kasım Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 10.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım aypare ackerman fittanne C _CikiLeta sardunya1038 Amine Busra bluegreeneyes menekse_kokusu @Zeynebim2020 Mavi Takim S sulisim 60kiloyum Wilma11 madamhd Kahve __Kokusu sara_28 askrhpozitif ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Bal0ncuk melisa- eceboce dolunaydagel
Ah canim 20 tl ye bekarken eve pazarlik yaptigimi bilirim ben. Herşey cok değişti artik. Su gibi gidiyor para...Ucuz olan bisey kalmadı
Eskiden okul çıkışı 20liraya bi koca poşet doldururdum
Aaaa tabiki olmaz tarçın şartAkşam tavuklu pilav yapicam ama kabul tarcinsiz olmaz diye düşünüyorum
Şimdi nerde canım çocuklarla giriyoruz markete cips çikolata falan seviyorlar yanına bi iki yoğurt sebze ekle tamam 100 lira gittiUcuz olan bisey kalmadı
Eskiden okul çıkışı 20liraya bi koca poşet doldururdum
Gonderim miAkşam tavuklu pilav yapicam ama kabul tarcinsiz olmaz diye düşünüyorum
Tamam sunum yapar atarımAaaa tabiki olmaz tarçın şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?