- Emoji Skoru
- 39.995
- Puanlar
- 548
Bacaklara caliscan o zaman sen bende karınDogum felan olmayınca karnimda fazlalik yok canim
Benim kilo bacakda toplanmis durumda :))
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Smirking face :smirk: 😏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacaklara caliscan o zaman sen bende karınDogum felan olmayınca karnimda fazlalik yok canim
Benim kilo bacakda toplanmis durumda :))
Ne guzelArtık değilim ama ve daha dincim TV izlemiyorum artık![]()
Adimlari artirmam lazimBacaklara caliscan o zaman sen bende karınbenim sezaryan altkarin çok zor gidecek belli
![]()
Sagol canimçok üzüldüm canım çok geçmiş olsun.. inşallah hemen şifa bulursun bitanem benimm![]()
Beyinedemi gideyimInsallah care olur canim annemede yapildi kopuk ama agrilara bir care olmadi. Sana tavsiyem imkan varsa beyin cerrahisinde prof. gorsun .
Benimde 8hin
Gecken derken kaç yaşındasın kiAdimlari artirmam lazim
Birde ipsiz zıplamamam lazim
Benim nik aslinda ziplamalarimdan geliyordu
Günlük 2000-3000 zipzip yapıyordum
Gencken![]()
YUkarsi baska aşası baskaReytingler nasil aciklayim mi sonuclari![]()
3 yil once yapiyordum 20 li yaslardaydimGecken derken kaç yaşındasın ki![]()
Ne ettiniz sabah sabah laaa 8 bin ben daha yatakla anca vedalastimBenimde 8hin![]()
Sabahin köründe inciremi gittin naptinBenimde 8hin![]()
Sabah 6dan beri ayaktayim bide hastaneye gittim yol yurüdum falanNe ettiniz sabah sabah laaa 8 bin ben daha yatakla anca vedalastim![]()
IncirmiSabahin köründe inciremi gittin naptin![]()
Wayyyy Birakmasaydin keşke canım yapmaya çalış yine günlük 500 bin arası3 yil once yapiyordum 20 li yaslardaydim
Simdi 32![]()
Yapabilirim aslinda bugun başlayayim 500 leWayyyy Birakmasaydin keşke canım yapmaya çalış yine günlük 500 bin arası
Bugun yap yarın yatışYapabilirim aslinda bugun başlayayim 500 le
Geçmiş olsun canım yaaa..çok mu ayakta çalıştın? varis bendede var tırsıyorum valla ne olacak bilmiyorum şimdilik ağrısı yok ama olucaktir eminimNe ettiniz sabah sabah laaa 8 bin ben daha yatakla anca vedalastim![]()
Bunu bana yazdiğıni algıladım sagolGeçmiş olsun canım yaaa..çok mu ayakta çalıştın? varis bendede var tırsıyorum valla ne olacak bilmiyorum şimdilik ağrısı yok ama olucaktir eminim![]()
Şansımi fazla zorlamayayim benAaaa estağfurullah o nedemek efenim![]()