• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sen zaten menulerini yoluna soksan eminim eksi geliceksin belkide aksam yediklerin kalori bakimindan fazla geliyodur

Günaydın canim💕

Heee toptanparekende banlandik
@Tutaste53
@Li_zigi falan
şey için söyledim bende süt sağma olayı varya 1 saat sürüo 6da uyanıorum... bebekte uyanıo işede gidiyorum resmen koşturmaca
bugün o yumurtayı ağzıma nasıl soktum anlamadım
yürürken hala ağzımdaydı sırf yememiş olmamak için :KK42:
ama akşam oalyına katılıorum ya.. bence sorun akşam

Hamile kalmadan önceki nasıl formunda tutuyordun 🤔
yürüyüş yapıyordum tempolu yürüyüşü severim..
ben tüp bebekle hamile kaldım bir sürü hormon ilaçları kullandım ve 9ay nerdeyse hiç ayağa kalkmadm
riskli gebelikti ondan kilo aldm

şey için söyledim bende süt sağma olayı varya 1 saat sürüo 6da uyanıorum... bebekte uyanıo işede gidiyorum resmen koşturmaca
bugün o yumurtayı ağzıma nasıl soktum anlamadım
yürürken hala ağzımdaydı sırf yememiş olmamak için :KK42:
ama akşam oalyına katılıorum ya.. bence sorun akşam
Hersey hormonel degisiklik birde doğumlar değiştiriyor,sabah guzel kahvalti yap diyoruz ya burda herseferinde enerji lazim hem sana hem süt verdigin icin

Hersey hormonel degisiklik birde doğumlar değiştiriyor,sabah guzel kahvalti yap diyoruz ya burda herseferinde enerji lazim hem sana hem süt verdigin icin
yarım saat daha erken kalkacam mecbur
emse hiç bu kadar zor olmazdı hayat...
süt sağmak işkence ve aşırı zaman alıcı...

yürüyüş yapıyordum tempolu yürüyüşü severim..
ben tüp bebekle hamile kaldım bir sürü hormon ilaçları kullandım ve 9ay nerdeyse hiç ayağa kalkmadm
riskli gebelikti ondan kilo aldm
Çok şükür bebişini kucagınıza almışsın Allah analı babalı büyütsün 🥰 şimdi yürüyüş yapabilirsin sen istedikten sonra neden olmasın ki 🥰

Kuru kayısı alcam sıcak suya atıp yiyince iyi geliyordu
Allah seni :KK70: :KK70:
Kuru kayısı yanıma aldım gidem de yapayım😅
Bugün niyetlenmedim 🙄 gece 5:30 te tam kalkacaktım Rümeysa yanıma yattı. Galiba wc gelmiş dedim götürdüm sonra bırakmadı annee anneee derken yanına yattım biraz uyuttum 6 ya dogru kalktım ama geç kaldım :KK43: yarın inşallah .

Günaydın canim ❤
Nasil oldu oglun canim
ishal ve kusma aksama dogru siddetlendi canim bugun doktora goturecem ama arkadasin cocuguda boyle olmus doktor antibiyotik yazmamis bol su icir sivi kaybi olmasin demis bosuna goturme dedi 😕
Bide ishal icin toz satiliyor onu alacam bugun prebiyotik tablette iyi geliyormus

Son düzenleme:
ishal ve kusma aksama dogru siddetlendi canim bugun doktora goturecem ama arkasasin cocuguda boyle olmus doktor antibiyotik yazmamis bol su icir sivi kaybi olmasin demis bosuna goturme dedi 😕
Bide ishal icin toz satiliyor onu alacam bugun prebiyotik tablette iyi geliyormus
Çok geçmiş olsun🌺

ishal ve kusma aksama dogru siddetlendi canim bugun doktora goturecem ama arkasasin cocuguda boyle olmus doktor antibiyotik yazmamis bol su icir sivi kaybi olmasin demis bosuna goturme dedi 😕
Aynen toz al canim 2günde keser antibiyotik vermezler bol sıvı meyve suyu yap icir

Back