- 8 Ağustos 2008
- 35.305
- 42.314
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aklım almıyor yaklaşık bir bir buçuk ay öncesi ile 10 kilo farkım var. Bir insan bu kadar dikkat etmesine rağmen tamam öyle aşırı spor falan yapamıyorum ama hiç de hareketsiz değilim. Bu kadar kiloyu nasıl aldım anlamiyorum.Bence sende şu hastalık kosturmacasindan böylesin kuzum biraz rahatlarsan eminim istediğin rakamı gorurusun tartıda görmeyecek bise yok çünkü dikkat ediyorsun
Canim tsh duzensizligi bile hem ruhsal hemde bedenen cok kotuArtı adım sayım 10000 asagiyi görmedi. Paso hastane sürecinde idik. Dün sadece 8000 idi. O da okula geçtim dün. Yorgunluk hat safhada. Perşembe ben de kan verdim tsh lar duzene girmis düşmüş ama istediğimiz değerde değil dedi. Ama eskiye nazaran düşmüş. Ama yoruldum artık gerçekten. Uzman desteği alsam çöp olur mu diyorum. Çünkü az çok yediğimi biliyorum bana ne vereceğini de az çok tahmin edebiliyorum.
Harikasın canım peşinden geliyorum takipteyim yetişemem ama usul usul takip ediyorumKilo bildirimi
Geçen hafta 83.2
Bugün 82.2
Fark -1 kg
Oran %1.201
Ellssa
Boncuk2307 I Ilyusa
Eki Görüntüle 3548379
Biz kendimizi bir şekilde koruyoruz da çocukları korumak mümkün değil ki. Kocalar da hiç dikkat etmiyor zaten, olan da bize oluyor.Canim zaten varya içtiğim bitki çayları sabah içtiğim sirkeli su sayesinde ben hasta olmadım. Doğada sağlik
Ahh canım benim çok teşekkür ederim, artık daha çok buralarda olabilirim. Yoğunluklar bitti, diğer işlerim planlı olunca yine eksik olmam buralardan.Hissediliyor valla ne yalan soyleyim eksikliğin
Sen hep konuss![]()
2 haftada 3-4 kilo artıyla da gelebilirdin canım bir de bu yönden bak. Bu arada o kadar haklısın ki ben de 85 altına düşünce kendimi 80 gibi hissediyorum hatta 7ler çok uzak gelmiyor. >Matematikteki yuvarlama mantığıyla gidiyoruz galibaEvet canim çok sevindim. Aslında çokta sevilmemek lazım koskoca 2 haftada 750gr gitti. Yinede sağlık olsun mutluyum 84 görmek iyi geldi. 85 olunca 90 gibi hissediyordum. 84 sınırına girince 80 gibi hissetmeye başladım![]()
Harikasın canım
Harikasın sende canimBoncuk2307
Ellssa I Ilyusa
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.6
Fark 700
Oran:86
Kızlar hızlı bi bildirim yapayım. Sonra yine gelirim
Wuhuu neler görüyor gözlerimKilo bildirimi
Geçen hafta 83.2
Bugün 82.2
Fark -1 kg
Oran %1.201
Ellssa
Boncuk2307 I Ilyusa
Eki Görüntüle 3548379
Yaaa 6 lar gelmiss Harikasın canım
Tamam kuşum yapalım, birlikte aynı sporlar mı yoksa herkes kendine göre mi. Bana sorarsan ortak spor belirleyelim ve birbirimizi bu konuda kontrol de edelim.varım diyorum bu hafta o hafta olsun hadi![]()
Dediğin gibi anonim kalmak istemeyen için güzel olur canım ama diğer türlü bir şeyler de varsa aklında onu da söyle. Ben burada kendimle ilgili 3 bilgi versem kim olduğum hemen bulunuyor maalesef o yüzden anonim kalıyorumhahahah ay öyle daha güzel gaza gelmez miyiz![]()
Eğer uzak durmazsan ciddi anlamda arkadaş ediniyorsun canım. Benim oğlumun anaokul arkadaşı vardı, hala görüştürüyoruz çocukları da biz de görüşüyoruz çok iyi olur. Bizimkiler artık 7. sınıf oldu düşün yani.heyecanla çocuk okula başlasın da az sosyalleşiyim diye bekliyorum ben de.![]()
Hepimiz ayrı ayrı öyle değil miyiz zaten tatlı kuşum benimsen buranın neşelerinden birisin şekerim![]()
Canım ben kaptan olmayınca açıkçası liste takip etmiyorum o yüzden ne yiyip ne içtin bilmiyorum ama sana yaramayan yiyecekler tüketiyor olabilir misin. Mesela ben tuzlu fıstık, kabak çekirdeği falan yediysem mutlaka artı geliyorum. Belki sağlıklı olsa da sana yaramayan yiyeceklere yer veriyor olabilirsin. Tartıda ne kadar artı geldin henüz görmedim ama geçici bir şey olduğunu düşünüyorum. Lütfen canını sıkma, bazen boşalan yağ hücrelerimizin içi su dolduğu için fazla kilo çıkabiliyor.Ben nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Öyle abartı şunu yedim bunu yedim diyemem. İki ogunle besleniyorum. Öğünlerde bile abartı yok. Ekmek sadece kahvaltı da var akşam menü de ekmek bile yemiyorum ama bugün tartıda gördüğüm sayı canımı çok yaktı.
O kadar endişelenmene değmedi bak artı değilsin üstüne bir de yaklaşık bir kilo vermişsin harikasın canımın içiGünaydın kızlar ilk tartı bildirimi benden gelsin
Önceki tartım 85.55kg
Bugün 84.80kg -750gr gitmiş
Sabit olmaya bile razıydım ben sevindim.
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3548323
Ben bir an inanamadım tekrar tekrar baktım gözlerim mi görmüyor diye, maşallah maşallah nazar değmesinyeeehaw bu da benden
geçen hafta 74.65
bugün: 70.80
oh be
Benimki nazarında konuşayım o daha köstek oluyor çoğunlukla banaeşlerimizin x8 kıymetimizi bilmesi lazım onlarla bu cehennemde yaşadığımız için
hahahah ama işe yaramışş![]()
Beni arkede bıraktınKilo bildirimi
Geçen hafta 83.2
Bugün 82.2
Fark -1 kg
Oran %1.201
Ellssa
Boncuk2307 I Ilyusa
Eki Görüntüle 3548379
Canım bence bu artı gerçek bir kilo değil. Yorgunluk bile ödem yapıyor insanda. Bu süreçte herhangi bir ilaç kullandıysan o bile etkiliyor kilomuzu.Artı adım sayım 10000 asagiyi görmedi. Paso hastane sürecinde idik. Dün sadece 8000 idi. O da okula geçtim dün. Yorgunluk hat safhada. Perşembe ben de kan verdim tsh lar duzene girmis düşmüş ama istediğimiz değerde değil dedi. Ama eskiye nazaran düşmüş. Ama yoruldum artık gerçekten. Uzman desteği alsam çöp olur mu diyorum. Çünkü az çok yediğimi biliyorum bana ne vereceğini de az çok tahmin edebiliyorum.