- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Sagol bebem geldigin icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol bebem geldigin icin
Aman abla sanada bisey denmiyorElimi nereye atayım beybisuSonra kızma bak
![]()
Vay ablacım senden çok şey öğreneceğimGeliştirilmeyecek bir durum değil. Yazı dilinin işitmeyle bir ilgisi yok ikisi birbirinden bağımsız. Şu an hiçbirimiz birbirimizin sesini duymuyoruz. Kulak devre dışı . Bunun senin rahatsızlığınla arasında nasıl bir ilgi var tıbben bilmiyorum. Cümle kurabiliyorsun. Sadece kısa cümleler seçmelisin. Basit cümleler.
Sizi anlıyorum.
Uyandım
Yemek yedim
İşlerimi bitirdim.
Yürümeye çıktım , alışverişe gittim.
Şunları aldım ...
Migice şöyle yazıyorsun.
"Yemeğini yaptım karnımı doyurdun.
Siz bilmiyorsun."
Doğrusu nasıl ?
Yemeği-m- i yaptim , karnımı doyurdu-m.
Siz bilmiyor- sunuz.
@Zeynebim2020 sağlıklı kontrolü için hastaneye sonra nöbetçi mahkemeye çıkacaksın.Sagol bebem geldigin icin
benim de 1 er kiloluk var. onlarla çalışayım bari. yaptığın bir video var mı?Dambilla spor yapınca kollarımda da fayda görmeye basladim
Tamam tamam el atıyorum.Aman abla sanada bisey denmiyor![]()
Afiyet olsun canim iyiyim sen nasilsin![]()
İyiyim bende kızlar sadece annem beni bu haftasonu ekti biraz buruğumAfiyet olsuniyi canım sen nasilsin
Estağfurullah...az bir çaba göster olduğu kadar.Vay ablacım senden çok şey öğreneceğim![]()
Hareketler var ben 3x10 şeklinde onlari yapıyorum bazen 30 tane çıkmıyor yapabildigimi yapiyorum bazen de kafama göre indirip.kaldiriyorumbenim de 1 er kiloluk var. onlarla çalışayım bari. yaptığın bir video var mı?
Edebiyat öğretmeniydin degil mi? Evet çabalamam lazım. Eğer ben yanlış yazdıysam düzeltmeye çalışırsınEstağfurullah...az bir çaba göster olduğu kadar.
Tamam tamam el atıyorum.
Aman abla sana da bir şey denmiyor.
Cumleni düzelteyim önce
Sonra da banlanmamak için baktın bozuk üslupla yazılmış bir mesajın var. Cevap vermeyeceksin. O kişiyi derdiyle başbaşa bırakacaksın.![]()
Agzina kurekle vurCocuk simdi ister ama sonra elbet kıskanır. Eşinde istemiyorsa cok cok iyi düşün. Benim 2. Eşimin istegiyle oldu sayilir. Olursa olur deyip korunmama izin vermemişti. 2 yil hamile kalmadim, ilkimde tedaviyle oldu deyip korunmadik. Sonucunda hamile kaldim. Ama simdilerde sanki o istememiste ben zorla dogurmusum gibi davraniyor... Ekonominin gidisati da orta da
Mesleğim Türk Dili olunca herkesten farklı yaklaşıyorum elimde degil. Ufak tefek hataları öğretmenler de yapıyor başka meslek grupları da ...ama cümle kuruluşu mantıksızlık kabul etmez.Edebiyat öğretmeniydin degil mi? Evet çabalamam lazım. Eğer ben yanlış yazdıysam düzeltmeye çalışırsın![]()
Etrafinda kimse mi bilmiyor benim boyle bir esim dostum arkadasim olsa sahsen ilgi duyardim . Ama en buyuk is sende iki konuda da kendine zaman ayir hem isaret dili, hemde yazma okuma konusunda tekrar ettigin hicbirsey digerini unutturmaz . Kuzenimde % 90 cihaz kullaniyor ama sonradan oldugu icin konusmada yazmada problem yok . Hayat bu kimin basina ne gelir bilinmez . Ablamin arkadasi 40 yasinda misafirlikte birden isitme yetisini kaybediyor saka yaptigini saniyorlar ama o an gidiyor aslinda beyin kanamasi gecirmesini isitme yetisi giderek onlemis . 40 yasindan sonra konusurken vs zorlaniyor yeni dogmusumda herseyi yeni ogreniyorum gibi diyorBen anlayacak bir şekilde yazmaya çalışıyorum yada ugraşıyorum
Anlatmaya çalışıyorum
Fakat normalde bu yazdığım gibi değilim konuşmadave dilimde fazla sorunum var ve derdimi anlatamıyorum hiç işaret dilim yok konuşmaya çalışıyorum biraz işaret dil biliyorum yaparsam unuturum konuşmayıama kimse işaret dili bilmiyor abla
İşte yazım imlam kötü olabiliryazdıgımı anladigini görürsem mutlu oluyorum ablacım
Yine de beni anladıgı için minnettarim![]()
sana da afiyet olsunAfiyet olsun canım bende simdi yaptim iceyim düğüne gitcem hemen hediyemi verip doncem
Afiyet olalı çok oldu sagolsana da afiyet olsun![]()
Oo nick degismis :)Günaydın bebeklerim guzeliklerle dolu bir gün olsun![]()
Benim sonradan oldu işitme oldugumu 1,5 yaşında havale yüksek ateşli hastalık geçirdim 4 yaşımda işitme cihazi kullanmaya başladımEtrafinda kimse mi bilmiyor benim boyle bir esim dostum arkadasim olsa sahsen ilgi duyardim . Ama en buyuk is sende iki konuda da kendine zaman ayir hem isaret dili, hemde yazma okuma konusunda tekrar ettigin hicbirsey digerini unutturmaz . Kuzenimde % 90 cihaz kullaniyor ama sonradan oldugu icin konusmada yazmada problem yok . Hayat bu kimin basina ne gelir bilinmez . Ablamin arkadasi 40 yasinda misafirlikte birden isitme yetisini kaybediyor saka yaptigini saniyorlar ama o an gidiyor aslinda beyin kanamasi gecirmesini isitme yetisi giderek onlemis . 40 yasindan sonra konusurken vs zorlaniyor yeni dogmusumda herseyi yeni ogreniyorum gibi diyor![]()
Yoo estagfurullah ablacım ne alınayım eksik varsa düzeltirim söyle yeterMesleğim Türk Dili olunca herkesten farklı yaklaşıyorum elimde degil. Ufak tefek hataları öğretmenler de yapıyor başka meslek grupları da ...ama cümle kuruluşu mantıksızlık kabul etmez.
Ben geldik diyemezsin mesela...cümlelerini düzeltirim alinmaca yok o zaman.![]()