Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geliştirilmeyecek bir durum değil. Yazı dilinin işitmeyle bir ilgisi yok ikisi birbirinden bağımsız. Şu an hiçbirimiz birbirimizin sesini duymuyoruz. Kulak devre dışı . Bunun senin rahatsızlığınla arasında nasıl bir ilgi var tıbben bilmiyorum. Cümle kurabiliyorsun. Sadece kısa cümleler seçmelisin. Basit cümleler.
Sizi anlıyorum.
Uyandım
Yemek yedim
İşlerimi bitirdim.
Yürümeye çıktım , alışverişe gittim.
Şunları aldım ...
Migice şöyle yazıyorsun.
"Yemeğini yaptım karnımı doyurdun.
Siz bilmiyorsun."

Doğrusu nasıl ?
Yemeği-m- i yaptim , karnımı doyurdu-m.
Siz bilmiyor- sunuz.
Vay ablacım senden çok şey öğreneceğim 🥰🥰

Aman abla sanada bisey denmiyor:63:
Tamam tamam el atıyorum. :super:
Aman abla sana da bir şey denmiyor.
Cumleni düzelteyim önce:rapci:
Sonra da banlanmamak için baktın bozuk üslupla yazılmış bir mesajın var. Cevap vermeyeceksin. O kişiyi derdiyle başbaşa bırakacaksın. :süslü:

Tamam tamam el atıyorum. :super:
Aman abla sana da bir şey denmiyor.
Cumleni düzelteyim önce:rapci:
Sonra da banlanmamak için baktın bozuk üslupla yazılmış bir mesajın var. Cevap vermeyeceksin. O kişiyi derdiyle başbaşa bırakacaksın. :süslü:
o_O

Cocuk simdi ister ama sonra elbet kıskanır. Eşinde istemiyorsa cok cok iyi düşün. Benim 2. Eşimin istegiyle oldu sayilir. Olursa olur deyip korunmama izin vermemişti. 2 yil hamile kalmadim, ilkimde tedaviyle oldu deyip korunmadik. Sonucunda hamile kaldim. Ama simdilerde sanki o istememiste ben zorla dogurmusum gibi davraniyor... Ekonominin gidisati da orta da
Agzina kurekle vur :KK11: sana guvenmemem gerektigini bir kere daha goster boyle aferin de :KK11:

Edebiyat öğretmeniydin degil mi? Evet çabalamam lazım. Eğer ben yanlış yazdıysam düzeltmeye çalışırsın 🥰
Mesleğim Türk Dili olunca herkesten farklı yaklaşıyorum elimde degil. Ufak tefek hataları öğretmenler de yapıyor başka meslek grupları da ...ama cümle kuruluşu mantıksızlık kabul etmez.
Ben geldik diyemezsin mesela...cümlelerini düzeltirim alinmaca yok o zaman. :KK76:

Ben anlayacak bir şekilde yazmaya çalışıyorum yada ugraşıyorum
Anlatmaya çalışıyorum
Fakat normalde bu yazdığım gibi değilim konuşmadave dilimde fazla sorunum var ve derdimi anlatamıyorum hiç işaret dilim yok konuşmaya çalışıyorum biraz işaret dil biliyorum yaparsam unuturum konuşmayı 😑ama kimse işaret dili bilmiyor abla 😐
İşte yazım imlam kötü olabilir 😔 yazdıgımı anladigini görürsem mutlu oluyorum ablacım
Yine de beni anladıgı için minnettarim ☺️❤️🤲
Etrafinda kimse mi bilmiyor benim boyle bir esim dostum arkadasim olsa sahsen ilgi duyardim . Ama en buyuk is sende iki konuda da kendine zaman ayir hem isaret dili, hemde yazma okuma konusunda tekrar ettigin hicbirsey digerini unutturmaz . Kuzenimde % 90 cihaz kullaniyor ama sonradan oldugu icin konusmada yazmada problem yok . Hayat bu kimin basina ne gelir bilinmez . Ablamin arkadasi 40 yasinda misafirlikte birden isitme yetisini kaybediyor saka yaptigini saniyorlar ama o an gidiyor aslinda beyin kanamasi gecirmesini isitme yetisi giderek onlemis . 40 yasindan sonra konusurken vs zorlaniyor yeni dogmusumda herseyi yeni ogreniyorum gibi diyor :KK43:

Etrafinda kimse mi bilmiyor benim boyle bir esim dostum arkadasim olsa sahsen ilgi duyardim . Ama en buyuk is sende iki konuda da kendine zaman ayir hem isaret dili, hemde yazma okuma konusunda tekrar ettigin hicbirsey digerini unutturmaz . Kuzenimde % 90 cihaz kullaniyor ama sonradan oldugu icin konusmada yazmada problem yok . Hayat bu kimin basina ne gelir bilinmez . Ablamin arkadasi 40 yasinda misafirlikte birden isitme yetisini kaybediyor saka yaptigini saniyorlar ama o an gidiyor aslinda beyin kanamasi gecirmesini isitme yetisi giderek onlemis . 40 yasindan sonra konusurken vs zorlaniyor yeni dogmusumda herseyi yeni ogreniyorum gibi diyor :KK43:
Benim sonradan oldu işitme oldugumu 1,5 yaşında havale yüksek ateşli hastalık geçirdim 4 yaşımda işitme cihazi kullanmaya başladım
İşte herkes başına ne gelecegi bilmiyor bilemez Allah biliyor
Ben şu anda oldugum gibi Rabbime şükrediyorum. Dedim ya Allah beni böyle yarattı ama ben elimden geleni daha fazlasıyla yapıyorum olmadı mı bi daha yaparım. Hiç bir zaman hiç Pes etmedim. Ve savaşacagım.

Mesleğim Türk Dili olunca herkesten farklı yaklaşıyorum elimde degil. Ufak tefek hataları öğretmenler de yapıyor başka meslek grupları da ...ama cümle kuruluşu mantıksızlık kabul etmez.
Ben geldik diyemezsin mesela...cümlelerini düzeltirim alinmaca yok o zaman. :KK76:
Yoo estagfurullah ablacım ne alınayım eksik varsa düzeltirim söyle yeter 🤗

Back