Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Migi cümlelerinde imla hataları oluyor. Bunları kısa sürede düzeltmek mümkün. Bu konuda sana yardımcı olabilirim. Anladığım kadarıyla düzeltirim. Aradaki farkları görür duzeltirsin. İletişim çok önemli. Sosyal ilişkilerinde de sana faydası olur. Her mesajını goremeyebilirim en azından denk gelenleri hallederiz. Ne dersin? Menü işlerini kızlar hallediyor zaten.
Bana el atsan ben çok istiyorum hatalarımı düzeltmeyi. 🤗

Bana el atsan ben çok istiyorum hatalarımı düzeltmeyi. 🤗
Ukalalik yaparım diye korkuyorum migi kendisi kaşindi beni anlamıyorlar diye. Senin meramını net anlıyoruz canım. Hiçbir sıkıntı yok... birkaç kelimenin yazım yanlışı içerme ihtimali normal. O anlamı değiştirmiyor. Miginin ne dediği bazen anlaşılmıyor. Anlatım bozukluğu önemli....

Benim en cok kg alma sebebim cocuklar uyuyunca kendimi yemeye vermekti. Yada gunduz sinirlendikce tika basa yemekti
Aynı ben 😐 sinirliyken üzgünken kendimi tika başa yerken buluyorum. Bebeğim azıcık uyku saatini geçirip uzun emdiğinde , uyuduğu an mutfaktayim ve ne var ne yok yiyorum . İçimden de hep şunu söylüyorum yarın böyle olmayacak... Ama nafile ... Neyse bakalım sizlerin burada olmak bir gruba dahil olmak dün geceyi rahat atlatmami sağladı.uzun zamandır rahatlıkla uyandığım bir sabah oldu. Çok yiyince bilirsiniz belki halsiz, susamış ve çılgınlar gibi aç uyanıyor insan

Ukalalik yaparım diye korkuyorum migi kendisi kaşindi beni anlamıyorlar diye. Senin meramını net anlıyoruz canım. Hiçbir sıkıntı yok... birkaç kelimenin yazım yanlışı içerme ihtimali normal. O anlamı değiştirmiyor. Miginin ne dediği bazen anlaşılmıyor. Anlatım bozukluğu önemli....
Aaa anlamayan bir ben degilmisim 😂😂😂

Günaydın ☺️🥰 bugün uzun bir aradan sonra aç bir şekilde uyandım. Gece beslenmesi en büyük problemimdi . Dün sırf gruba katıldığım için tuttum kendimi bir ara mutfağa koşuyordum 😄🤭🤭

Hemen bakayım canım teşekkür ederim ♥️
Günaydın canım. ♥️🤗

Migi cümlelerinde imla hataları oluyor. Bunları kısa sürede düzeltmek mümkün. Bu konuda sana yardımcı olabilirim. Anladığım kadarıyla düzeltirim. Aradaki farkları görür duzeltirsin. İletişim çok önemli. Sosyal ilişkilerinde de sana faydası olur. Her mesajını goremeyebilirim en azından denk gelenleri hallederiz. Ne dersin? Menü işlerini kızlar hallediyor zaten.
Ben anlayacak bir şekilde yazmaya çalışıyorum yada ugraşıyorum
Anlatmaya çalışıyorum
Fakat normalde bu yazdığım gibi değilim konuşmadave dilimde fazla sorunum var ve derdimi anlatamıyorum hiç işaret dilim yok konuşmaya çalışıyorum biraz işaret dil biliyorum yaparsam unuturum konuşmayı 😑ama kimse işaret dili bilmiyor abla 😐
İşte yazım imlam kötü olabilir 😔 yazdıgımı anladigini görürsem mutlu oluyorum ablacım
Yine de beni anladıgı için minnettarim ☺️❤️🤲

Ben anlayacak bir şekilde yazmaya çalışıyorum yada ugraşıyorum
Anlatmaya çalışıyorum
Fakat normalde bu yazdığım gibi değilim konuşmadave dilimde fazla sorunum var ve derdimi anlatamıyorum hiç işaret dilim yok konuşmaya çalışıyorum biraz işaret dil biliyorum yaparsam unuturum konuşmayı 😑ama kimse işaret dili bilmiyor abla 😐
İşte yazım imlam kötü olabilir 😔 yazdıgımı anladigini görürsem mutlu oluyorum ablacım
Yine de beni anladıgı için minnettarim ☺️❤️🤲
Bence duzeltebilirsin, mesela kitap okuyor musun ?

Biz kitap okumaya gayret ediyoruz yoksa Turkcemiz bozuluyor. Özellikla cocuklarinki cok hizli bozuluyor.🥺

Back