Bana el atsan ben çok istiyorum hatalarımı düzeltmeyi.Migi cümlelerinde imla hataları oluyor. Bunları kısa sürede düzeltmek mümkün. Bu konuda sana yardımcı olabilirim. Anladığım kadarıyla düzeltirim. Aradaki farkları görür duzeltirsin. İletişim çok önemli. Sosyal ilişkilerinde de sana faydası olur. Her mesajını goremeyebilirim en azından denk gelenleri hallederiz. Ne dersin? Menü işlerini kızlar hallediyor zaten.
Bana el atsan ben çok istiyorum hatalarımı düzeltmeyi.
Günaydın canım.Gunaydin dememistim galiba
Gunaydinnnn
Aramizda iki saat var, iki saat geriyiz sizden.Bizim saat 11 sizde saat kaç
Gunaydin bebek.Gunaydin kizlar
Kaptan söylediAramizda iki saat var, iki saat geriyiz sizden.
Günaydın tatlım.günaydın kızlarrr mutlu pazarlarrr
Ukalalik yaparım diye korkuyorum migi kendisi kaşindi beni anlamıyorlar diye. Senin meramını net anlıyoruz canım. Hiçbir sıkıntı yok... birkaç kelimenin yazım yanlışı içerme ihtimali normal. O anlamı değiştirmiyor. Miginin ne dediği bazen anlaşılmıyor. Anlatım bozukluğu önemli....Bana el atsan ben çok istiyorum hatalarımı düzeltmeyi.
Ciceklerle selfie cekmeyi unutma,Büyük gün bugün
Aynı benBenim en cok kg alma sebebim cocuklar uyuyunca kendimi yemeye vermekti. Yada gunduz sinirlendikce tika basa yemekti
Hikayeyede atayimmıCiceklerle selfie cekmeyi unutma,
Aaa anlamayan bir ben degilmisimUkalalik yaparım diye korkuyorum migi kendisi kaşindi beni anlamıyorlar diye. Senin meramını net anlıyoruz canım. Hiçbir sıkıntı yok... birkaç kelimenin yazım yanlışı içerme ihtimali normal. O anlamı değiştirmiyor. Miginin ne dediği bazen anlaşılmıyor. Anlatım bozukluğu önemli....
Günaydın canım.Günaydınbugün uzun bir aradan sonra aç bir şekilde uyandım. Gece beslenmesi en büyük problemimdi . Dün sırf gruba katıldığım için tuttum kendimi bir ara mutfağa koşuyordum
Hemen bakayım canım teşekkür ederim
Ben anlayacak bir şekilde yazmaya çalışıyorum yada ugraşıyorumMigi cümlelerinde imla hataları oluyor. Bunları kısa sürede düzeltmek mümkün. Bu konuda sana yardımcı olabilirim. Anladığım kadarıyla düzeltirim. Aradaki farkları görür duzeltirsin. İletişim çok önemli. Sosyal ilişkilerinde de sana faydası olur. Her mesajını goremeyebilirim en azından denk gelenleri hallederiz. Ne dersin? Menü işlerini kızlar hallediyor zaten.
Kiz dun kac kez etiket yaptim baktin mi?@Zeynebim2020 gel birlikte oruç tutalım mı
Bana degil annene atacanHikayeyede atayimmı
Bence duzeltebilirsin, mesela kitap okuyor musun ?Ben anlayacak bir şekilde yazmaya çalışıyorum yada ugraşıyorum
Anlatmaya çalışıyorum
Fakat normalde bu yazdığım gibi değilim konuşmadave dilimde fazla sorunum var ve derdimi anlatamıyorum hiç işaret dilim yok konuşmaya çalışıyorum biraz işaret dil biliyorum yaparsam unuturum konuşmayıama kimse işaret dili bilmiyor abla
İşte yazım imlam kötü olabiliryazdıgımı anladigini görürsem mutlu oluyorum ablacım
Yine de beni anladıgı için minnettarim
Benim de yazim hatalarim oluyor bazenKiz dun kac kez etiket yaptim baktin mi?
1.200 ipsiz zipladim ben.
Oruc da olabilir. Gecen hafta pazartesi sali tutmustum ,yine titabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?