Yesil cay iciyorum ama olur mu?@60kiloyum
Wilma11
madamhd
@Zeynebim2020
@Kahve __Kokusu
@sara_28
Kizlar yarın ödem çaylarımızi içiyoruz pzt eksi yle haftaya başlıyoruz ona göre....
Ya cok güzel bir paylasim, cok mutlu oldum senin adina. Cok da yakismis cok guzel olmussun.Arkadaşlarımın yaninda hic utanmadan, sıkılmadan resim cekinebilmek, oynayabilmek öyle guzelmis kigercekten cok mutluyum. Allah bana uzun yillar bu kilolarimi korumayi nasip etsin. İnşallah bir daha hiç 70 uzerine cikmayayim. Mavi kalpli olan benim
Afiyet olsun canımİyi geceler. Cok yorgunum, karnimda hâla çok ağrıyor
20 kasım menüsü
Sabah 11.00
1 haslama yumurta
Domates salata
1 dilim ekmek uzerine labne ve 1 çk bal
14.30
1 galeta, 1 dilim elma
16.30
Küçük bir muz
18.30
1 kepce ezogelin corbasi
Az balik ve salata
1 dilim ekmek
aypare ackerman Zipzip- E Elif_Eylul
Gerçekten çok güzel görünüyorsun canımArkadaşlarımın yaninda hic utanmadan, sıkılmadan resim cekinebilmek, oynayabilmek öyle guzelmis kigercekten cok mutluyum. Allah bana uzun yillar bu kilolarimi korumayi nasip etsin. İnşallah bir daha hiç 70 uzerine cikmayayim. Mavi kalpli olan benim
Onlar hala var mi yaKadınlar matinesine gittim bu akşam bi oynadım bi oynadım ohhh yandan yandan
Maşallah sana...Arkadaşlarımın yaninda hic utanmadan, sıkılmadan resim cekinebilmek, oynayabilmek öyle guzelmis kigercekten cok mutluyum. Allah bana uzun yillar bu kilolarimi korumayi nasip etsin. İnşallah bir daha hiç 70 uzerine cikmayayim. Mavi kalpli olan benim
Afiyet olsun20 Kasım Cumartesi
Kahvaltı 13.00
1 tavada yumurta
Biraz telli peynir
1 sigara böreği
1 yk süt kaymağı
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
1 tabak barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük trabzon hurması
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim
Kahvaltıda yediklerim eridi bitti gitti merak etmeyinevde eva yapmıştım 8 bini tamamlamıştım akşam da oynadım oynadım 10bin adım daha atmışım
Yarin yesil cay yaparim olur mu kaptanim?Heyyo mavi takım....yarın herkes ödem çayı içecek ona göre...
İster geceden hazırlanan dan yapın...isterniz benim gibi elma limon maydanoz sapını kaynatarak yapın...pzt ödem mõdem kalmayacak ona göre...
Biz de esimle girdik mutfaga, buzdolabi i bosalttik temizledik yerlestirdik, sonra o aspiratörü ben de bulasiklari sonra süpür sil yaptik, yeni kahve icip oturuyorum.Banada gelsene yardımamutfak beni bekliyor çok beklicek galiba
Kiz dünkü köfte dudakli icin de bir dua et amin diyelim.Yok valla kabul olduallahima şükür
20 Kasım Cumartesi
Kahvaltı 13.00
1 tavada yumurta
Biraz telli peynir
1 sigara böreği
1 yk süt kaymağı
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
1 tabak barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük trabzon hurması
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim
Kahvaltıda yediklerim eridi bitti gitti merak etmeyinevde eva yapmıştım 8 bini tamamlamıştım akşam da oynadım oynadım 10bin adım daha atmışım
Afiyet olsun kızlar
Tamam seni hatirladım adın Derya miydi seninPolis oldum abla önceden konuşmuştuk 6. Takımda ama unutmuşsundur
Eşim özel sektörde ünvanlı bir iş yapıyor tayini olmayan maalesef.. o sırada oğluma erken Doğum yaptım 7 aylıkderken işimden istifa etmek zorunda kaldım.. tabi ücretsiz izin haklarımı kullandım..
zaten istifa ettim Peşine ufaklığa hamile kalmışım derken yerinde bi karar oldu
Yürüyorum susadıkça içtim yüne yürüdüm derken1 lt bitirdimGiii hepsini bı andami içtin....3 saatte yarım litre içeceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?