Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

@Zeynebim2020 canım kaka en zor bırakılan kısmı derler...kiloda yaptıktan sonra WC yev atıp elle sallamak gerekirmis bunun yeri orası diye...

Her çocukta farklı kolay gelsin....
Yapiyoruz kaptanim , seviyoruz konususuyoruz anne baba abisine gonderiyoruz.:KK48::KK48::KK48:

Günaydin, huzurlu mutlu sihhatli sevdiklerinizle güzel bir pazar olsun💕💕

Allahini seven benim yerime de uyusun🥺 kizim 5.24de kalkti küloduna cis yapmis buyuk cisini yapmis😓yika giydir bide ben acikyim dedi , biseyler yedi. Dizimde salliyorum insallah uyur.
Bezi biraktik güya ama ne zaman oturur bu cis olayi. ? Geceleri 1kez kaldiriyoruz cise , gunduz kendi soyluyor ama buyuk cisini yapmak istemiyor.?
Gece bi kez olmaz ki 2-3 defa kalkmak lazım öyle öyle alışacak
Valla benim kız bi defa yaptı bezsiz kakayı 😅 ama banyoya soktum yıkadım iyice bi daha yapmadı çok şükür

Son zamanlarda kızım kardeş isteği başladı göbeğimi seviyor kardeşim gelecek
Anne kardeşimi gördüm rüyamda
Kız kardeşim olacak diyor
😅😅 eşim çocuk defteri kapattı ben kapatmadım bende istiyorum ama ekonomi iyi gitmiyor bu ülkenin 😣 ilerde bakalım kızım şubatta 5 yaşına girecek

Allahini seven benim yerime de uyusun🥺 kizim 5.24de kalkti küloduna cis yapmis buyuk cisini yapmis😓yika giydir bide ben acikyim dedi , biseyler yedi. Dizimde salliyorum insallah uyur.
Bezi biraktik güya ama ne zaman oturur bu cis olayi. ? Geceleri 1kez kaldiriyoruz cise , gunduz kendi soyluyor ama buyuk cisini yapmak istemiyor.?
Günaydın canım.. baslayali ne kadar oldu bilmiyorum ama ortalama 3-4 haftada düzene girmeye başlıyor. Teo nun kaka kitabı var onu çocuklar seviyor Bi de akademisyen annenin kitapları var kakaloji kakademi vs bunları okuyarak nasıl oluştuğunu neden tuvalete yapması gerektiği anlatabilirsin. Çocuklar ilk etapta kendinin ayrılmaz parçası gibi gördüğü için bırakmak istemiyorlar. Benim kızım da çok kokuyor diye yapmak istemiyordu 🤣 Allah kolaylık versin

İyi geceler. Cok yorgunum, karnimda hâla çok ağrıyor😔
20 kasım menüsü
Sabah 11.00
1 haslama yumurta
Domates salata
1 dilim ekmek uzerine labne ve 1 çk bal

14.30
1 galeta, 1 dilim elma

16.30
Küçük bir muz

18.30
1 kepce ezogelin corbasi
Az balik ve salata
1 dilim ekmek

aypare ackerman aypare ackerman Zipzip- Zipzip- @Filiz16
Afiyet olsun canım ❤
20 Kasım Cumartesi

Kahvaltı 13.00
1 tavada yumurta
Biraz telli peynir
1 sigara böreği
1 yk süt kaymağı
1 dilim ekmek

Akşam 18.30
1 tabak barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük trabzon hurması

Zipzip- Zipzip- @Filiz16 S sulisim

Kahvaltıda yediklerim eridi bitti gitti merak etmeyin 😅 evde eva yapmıştım 8 bini tamamlamıştım akşam da oynadım oynadım 10bin adım daha atmışım 🥰
Afiyet olsun canım ❤
Ben de yazayim ne yedim ictim.

Sabah 9.30
Menemen
1dilim ekmek
2ceviz
2yk has patates

Ara
3dilim elma

Ögle 14.30
Bir tabak kabuska
4kanat
Bir dilim ekmek

18.00
Bir icli köfte
2yk salata

Su 1.5
Spor daha yapacagim.

Zipzip- Zipzip- S sulisim
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın hayırlı sabahlar 💙❤️💙
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydun Mutlu pazarlar. 🌹🌹🌹🌹💐💐💐💐💐
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤

Günaydınnn mutlu pazarlar ❤💙💙
Günaydin kaotanim💙💓
Son zamanlarda kızım kardeş isteği başladı göbeğimi seviyor kardeşim gelecek
Anne kardeşimi gördüm rüyamda
Kız kardeşim olacak diyor
😅😅 eşim çocuk defteri kapattı ben kapatmadım bende istiyorum ama ekonomi iyi gitmiyor bu ülkenin 😣 ilerde bakalım kızım şubatta 5 yaşına girecek
Hayirlisi zamanda saglikla sihhatle gelsin bebis.😌
Günaydın canım.. baslayali ne kadar oldu bilmiyorum ama ortalama 3-4 haftada düzene girmeye başlıyor. Teo nun kaka kitabı var onu çocuklar seviyor Bi de akademisyen annenin kitapları var kakaloji kakademi vs bunları okuyarak nasıl oluştuğunu neden tuvalete yapması gerektiği anlatabilirsin. Çocuklar ilk etapta kendinin ayrılmaz parçası gibi gördüğü için bırakmak istemiyorlar. Benim kızım da çok kokuyor diye yapmak istemiyordu 🤣 Allah kolaylık versin
Bakacagim hemen 😂😂😂 cok tesekkür ederim.

Günaydın .... ödem çayı m kaynıyor....mavi takım hazirmiyiz pzt ye 😘😘😘😘😘🥰🥰🥰

Eklentiler

• 16374729842568036684502846438305.jpg
    16374729842568036684502846438305.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 24
Aynen ben de oyleyim.
Hatta @Mefkurem bilir en son 57-58 kilo civarında mezun oldum.
Bundan once de 2012 de yine 57 kiloyla birakmistim.
Yaptigim diyet hep dukan diyetiydi malumunuz cok sert bir diyet oldugu icin kilo verirken sinirlerimden de veriyordum galiba 😂
Sinirlerim bozuluyordu.
Bu defa icerisinde bir miktar tahıl ve k.hidrat da bulunan daha rahat bir diyetle vereyim kilo dedim fakat 1 haftada ancak 300-400 g vermek de insanin canını sıkıyor.
Buna şükür canım, ya artı olsa daha kötü

Back