- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler. Cok yorgunum, karnimda hâla çok ağrıyor
20 kasım menüsü
Sabah 11.00
1 haslama yumurta
Domates salata
1 dilim ekmek uzerine labne ve 1 çk bal
14.30
1 galeta, 1 dilim elma
16.30
Küçük bir muz
18.30
1 kepce ezogelin corbasi
Az balik ve salata
1 dilim ekmek
@aypare ackermanZipzip- E Elif_Eylul
20 Kasım Cumartesi
Kahvaltı 13.00
1 tavada yumurta
Biraz telli peynir
1 sigara böreği
1 yk süt kaymağı
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
1 tabak barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük trabzon hurması
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim
Kahvaltıda yediklerim eridi bitti gitti merak etmeyinevde eva yapmıştım 8 bini tamamlamıştım akşam da oynadım oynadım 10bin adım daha atmışım
![]()
Afiyet olsun kizlar
Amin canım. Yan dön. Yok resmi sil, şişko çıkmışım tekrar çekelim, dönemleri bitti. Çok üzücü günlerdi.Arkadaşlarımın yaninda hic utanmadan, sıkılmadan resim cekinebilmek, oynayabilmek öyle guzelmis kigercekten cok mutluyum. Allah bana uzun yillar bu kilolarimi korumayi nasip etsin. İnşallah bir daha hiç 70 uzerine cikmayayim. Mavi kalpli olan benim
![]()
Günaydın![]()
Günaydın hayırlı sabahlar![]()
Günaydın canlarım.Günaydın![]()
Günaydın canımGünaydın canlarım.![]()
Günaydın![]()
Günaydın hayırlı sabahlar![]()
Günaydın![]()
Günaydın canlarım.![]()
Günaydin, huzurlu mutlu sihhatli sevdiklerinizle güzel bir pazar olsunGünaydın canım![]()
Biz de bu tur bir saatten aldik , kalori kismina kafayi taktim. Kalori kismini arttirmaya calisiyorum.
Allah kolaylik versin canım bende bir başlasam çişe iyi olcakGünaydin, huzurlu mutlu sihhatli sevdiklerinizle güzel bir pazar olsun
Allahini seven benim yerime de uyusunkizim 5.24de kalkti küloduna cis yapmis buyuk cisini yapmis
yika giydir bide ben acikyim dedi , biseyler yedi. Dizimde salliyorum insallah uyur.
Bezi biraktik güya ama ne zaman oturur bu cis olayi. ? Geceleri 1kez kaldiriyoruz cise , gunduz kendi soyluyor ama buyuk cisini yapmak istemiyor.?
Günaydin kaptanimGünaydun Mutlu pazarlar.![]()
Güle güle kullan canimBiz de bu tur bir saatten aldik , kalori kismina kafayi taktim. Kalori kismini arttirmaya calisiyorum.![]()
Hemen uyuyorum. Günaydın .Günaydin kaptanimrica etsem uyur musunuz bugün pazar hani
![]()
Sana da kaptanimAllah kolaylik versin canım bende bir başlasam çişe iyi olcak![]()
Tesekkür ederim, büyuk rahatlikmis ya tele bakma teli yaninda tasima derdi kakmadi.Güle güle kullan canim![]()
Sana da kaptanimcis kokusuna , kakayla konusmaya kendini hazirla
![]()
Olur ama mutlaka ödem çayı yap onuda icYesil cay iciyorum ama olur mu?
Oooo eritmisimdir bu kadar harekete afiyet olsun20 Kasım Cumartesi
Kahvaltı 13.00
1 tavada yumurta
Biraz telli peynir
1 sigara böreği
1 yk süt kaymağı
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
1 tabak barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük trabzon hurması
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim
Kahvaltıda yediklerim eridi bitti gitti merak etmeyinevde eva yapmıştım 8 bini tamamlamıştım akşam da oynadım oynadım 10bin adım daha atmışım
![]()
Afiyet olsun....
Onu bilmiyordum.....sağol canım söylediğin için