- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
VallahamiAyy benim koca burayı gördü bakarken yakalandım bişey diyecek diye ödüm koptu ilk filiz ablanın adını görünce filiz kim diyorE Elif_Eylul
Ben musakka da karnıyarıkda islim kebabında kızartma yapmıyorum ya çok az yağ sürüp fırında pişiriyorum yada haşlayarak yapıyorum ama bugün çiğden kullandım patlıcanlarıAfiyet olsun...
Canım Sabah i biraz eklentin olsaydı keşke domates salatalık yeşillik zeytin falan
Kase pilav ölçüsü ne kadar...birde ins patlıcanlar kızartma değildir...
Tamam yapalim da sabah yapsam olur mu
Ozaman çok güzel bı menü olmuş gayet saglikliBen musakka da karnıyarıkda islim kebabında kızartma yapmıyorum ya çok az yağ sürüp fırında pişiriyorum yada haşlayarak yapıyorum ama bugün çiğden kullandım patlıcanları
Pilav çorba kasesi ölçüsünde kullanırım her zaman
Kahvaltı konusunda haklısın ama bugün biraz aksilik oldu sadece peynir ekmekle geçiştirdim
Teşekkür ederim canımOzaman çok güzel bı menü olmuş gayet saglikli
Afferim ésineBenim ki bana kızıyor. Doğum günündeyim yeme diyor spor da yapmıyorsun diyor. Artık başlasan iyi olur yoksa kilo almaya başlayacaksın diyor tamam diyorum bugünde biraz yiyeyim haftaya başlarım diyorum. Ama kardeşim gelecek türkiyeden 1 ay bizimle kalacak o zamanda yapamam diyorum. Tamam 1 ay sonra başlarım diyorum. Hep bir bahane nehir diyor. 1 ay daha sana müsade sonra başla diyor
O siteyi sakın bırakma diyor sana iyi geliyor
Sabah yapma akşam yemeğinden 1,5 saat sonra yap yarın başlayalım o zaman bende çok yorgunum zati şimdi girdim eve pertimTamam yapalim da sabah yapsam olur mu
Kardesimle oturuyoruz yarin gidecek sabah uyurken yaparim onlar
Vayyy be.....benim kocada kafayı diyetle bozmussun diye söyleniyorBenim ki bana kızıyor. Doğum günündeyim yeme diyor spor da yapmıyorsun diyor. Artık başlasan iyi olur yoksa kilo almaya başlayacaksın diyor tamam diyorum bugünde biraz yiyeyim haftaya başlarım diyorum. Ama kardeşim gelecek türkiyeden 1 ay bizimle kalacak o zamanda yapamam diyorum. Tamam 1 ay sonra başlarım diyorum. Hep bir bahane nehir diyor. 1 ay daha sana müsade sonra başla diyor
O siteyi sakın bırakma diyor sana iyi geliyor
Benimki de spor yapcam diyince yüz ifadesi değişiyor yeter artık diyeVayyy be.....benim kocada kafayı diyetle bozmussun diye söyleniyor
Ben zayıfladıkça benimki dört köşe oluyor 57 kilo olayım diyeVayyy be.....benim kocada kafayı diyetle bozmussun diye söyleniyor
çok zayıfsın da ondan öyle diyordur canım.Vayyy be.....benim kocada kafayı diyetle bozmussun diye söyleniyor
harika benceBen zayıfladıkça benimki dört köşe oluyor 57 kilo olayım diyegözle bekliyor. Spor yapmadığım zaman nehir spor yaparken görmedim haydi spora diyordu. Burası birde evdeki eşim destek her zaman
Afiyet olsun canımYazayım menüyü adımı sonra atayım
Sabah 10:00
Azıcık salam
1 mini peynir
5 zeytin
2 mini Tam buğdaylı bazlama (tam buğday unu tuz su sadece )
Ara: 15:00 sütlü nescafe
Akşam 19:30
1 tabak tavuklu bezelyeli patates yemeği
1 mini kase yoğurt
3 kaşık havuç salatası
1 ince dilim trup
Su : 4 büyük bardak suaz mi
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa S sulisim
Aa bende daha küçücük fıçıcık içi dolu turşucuğumSayfa niye böyle kalabalık.
Çay ve kurabiye ikram sevgili misafirlerimiz.
@Pikachu_ ya desem söylenir durur. @aypare ackerman kaptanım sen küçüksün tazelersin artık.
Tahmin ediyorumAyyy bu mesaja bisey dicektim gene içimde patlasin
Afiyet olsun canımMerhabalar...
sabah 10.00 kahvaltı
1 haşlama yumurta yeşillik 1 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek
13.00 1 cb süt yarım ayva yarım elma
16.00 1 kahve 1 hurma
18.00 7 kaşık ıspanak 2 yk yoğurt 1 havuç
1.5lt su
Zipzip- @Cordeliaa @aypare ackerman
Neden korktum herkes bu konuda anlayışlı değil canım sonuçta bir site herkes farklı farklı nicklerlerle geliyor kim olduğu belli değil şükür güvenir de bana bişey demediNiye korktun ki
VallaaaaaaVallahami
İyide korumak için dikkat etmek gerekiyo...bide benim doyma hissim yok 24 saat yiyebilirimçok zayıfsın da ondan öyle diyordur canım.
Ay ne güzel ya eşimin kilo konusunda hiç fikrini bilmiyorum kilolu ikende bişey demiyordu ama zayıfladığım da kilo vermişsin dedi sadeceBen zayıfladıkça benimki dört köşe oluyor 57 kilo olayım diyegözle bekliyor. Spor yapmadığım zaman nehir spor yaparken görmedim haydi spora diyordu. Burası birde evdeki eşim destek her zaman
Allah'ım benimki de gel oturalım yiyelim içelim derdinde gelsin kolalar gitsin cinslerBen zayıfladıkça benimki dört köşe oluyor 57 kilo olayım diyegözle bekliyor. Spor yapmadığım zaman nehir spor yaparken görmedim haydi spora diyordu. Burası birde evdeki eşim destek her zaman
tabi korumak şart. doyma hissi fenaİyide korumak için dikkat etmek gerekiyo...bide benim doyma hissim yok 24 saat yiyebilirim
Ofçaysan çok güzel canım onu kullanıyorum gelen herkeste beğenirçaylar çok tatsız geliyor bana. hangi marka alıyorsunuz eve?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?