- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
O saçlarYatak odası bitti de ev hala dağınık bir çamaşır katlatmadi bebe çamaşırları yere atıp saklanmaya çalışıyorEki Görüntüle 2956065
Sevindim canim
Eskişehir cuma pazarıHangi pazar bu
Eskişehir mi hangi semtesinEskişehir cuma pazarı
Ben lojmanlardayim canımEskişehir mi hangi semtesin
Hmm bir inceleyeyimEceboce Karatay diyeti +45 dakika yürüyüşle garanti haftada bir kilo ikinci hafta 500-600 Gr verebilirsin. Belki daha fazla benim metabolizmam yaşa bağlı olarak düşük olduğu halde verebiliyorum.
Yatak odası bitti de ev hala dağınık bir çamaşır katlatmadi bebe çamaşırları yere atıp saklanmaya çalışıyorEki Görüntüle 2956065
Tcdd lojmanı mıBen lojmanlardayim canım
Aslinda cok geçe kalmiyorum nadiren saat 20.00 yi bulur aksam yemegim.Aksam yemeklerini gec yiyorsun hatirladigim kadariyla
En gec 6 da olacak sekilde yesen ,aksamdan sonra ara ogun yapmasan
Az da sporu artirsan gider bence
adres de versin miTcdd lojmanı mı
Karabuğday patlat canım çok pratik mısır gibi hemen patlıyor öyle pirinç gibi uğraşmıyorsunNetten gördüm prinç patlatayim dedim
Deneme için
Ama şehriye kavurması gibi oldu pirincin gerçek olmadıgına süphelendim
Harikasin
İnşallah yaHarikasingun içinde 8000 geçer bile
Mi band 6 gerçekten çok güzel. Herhangi istediğin bir duvar kağıdını da koyabilirlyorsun ben önceden bilseydim o özelliği onu alırdım saat gerçekten motive ediyor yürüme isteği veriyorİnşallah ya
Telefon hep üstümde olmuyor ama tamamlamaya çalışacağım
Eşime adımsayar bilekliklerden bahsettim o da görmüş Xiaomi mi band6 fiyatı indirime girer diye beklemiş şu an 400 küsür olmuş bakalım aldırabilirsem alsın
Karabugday almadımKarabuğday patlat canım çok pratik mısır gibi hemen patlıyor öyle pirinç gibi uğraşmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?