- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
1 lira mi gerci pazara gitmedim fiyatlari bilmiyorumDün pazardan 1 TL ye limonaldım onu sıkıyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 lira mi gerci pazara gitmedim fiyatlari bilmiyorumDün pazardan 1 TL ye limonaldım onu sıkıyorum
![]()
Bende 550deyim3315 daha atıyorum ama bitmiyor du![]()
Allah beni kahretmeyeDedin ya dun gireyim diye![]()
Bi durum yok canim :)Geçmiş yapamıyorum var mı herhangi bir durum
Atarsin yaa daha erken 8000 zaten :)Bende 550deyim
Allah beni kahretmeye![]()
Ben geldim yok.sorunGeçmiş yapamıyorum var mı herhangi bir durum
He valla 10 kilo aldım sıkıp buzluğa aticam1 lira mi gerci pazara gitmedim fiyatlari bilmiyorum
Ee oyle mi donduruyorsun ilk defa duydum :)He valla 10 kilo aldım sıkıp buzluğa aticam
Yaparsın ben belki yarilamistim da tel sarjdaydi o ara iş güç adımlar boşa gittiBende 550deyim![]()
Sıkıyorum buzluk poşetlerini koyuyorum istediğin zaman çıkart kullan hiç tadı değişmiyor.onlarin kendine ait poşetleri var tavsiye ederimEe oyle mi donduruyorsun ilk defa duydum :)
Tesekkur ederim cok limon tuketmiyoruz ama aklımda olsun eline saglik canimSıkıyorum buzluk poşetlerini koyuyorum istediğin zaman çıkart kullan hiç tadı değişmiyor.onlarin kendine ait poşetleri var tavsiye ederim![]()
Ben kendim için sıkıyorum sağlıktan dolayı yaniTesekkur ederim cok limon tuketmiyoruz ama aklımda olsun eline saglik canim![]()
A.slm bende merak ettim neden gelmedi diye sende selam söyle@Li_zigi selami var neti bitmis pazartesi gelicem dedi
Aleykümselam canim söylerimA.slm bende merak ettim neden gelmedi diye sende selam söyle
22803211 ama yarista yokum![]()
Soylerim canımAleykum selam canım sende ona selam söyle![]()
Hangi pazar buDün pazardan 1 TL ye limonaldım onu sıkıyorum
![]()