- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Afiyet olsunBöyle yollarda yürümeyi çok seviyorumEki Görüntüle 2956105
Yürüyüş sonrası ara öğünüm
Çeyrek muz üstü kakao,tarçın,yer fıstığı ezmesi(1 çay kaşığı)
Tadı o kadar iyi ki çikolatalı tatlı yiyormuş hissi veriyor
Görüntü cezbedici değil ama tadı çok iyi
Eki Görüntüle 2956106
Ne oldu kaptanım
Iyi ol canimHoşgeldin kaptanim. İyi diyelim iyi olalim
Gecmis olsun canimBenim kiz iki gün ishal gibi olmuştu. O kadar dikkat ettim çamaşır suyu kullandim bugun bende de oldu sabah. Fazla cikmadim ama karnim cok fena buruluyor. Halsizim ve akşam arkadasimin nişani varşimdi çocukları babannesine goturecegim
20dk yazılmamış diyemi bu trip
Gecmis olsunBenim kiz iki gün ishal gibi olmuştu. O kadar dikkat ettim çamaşır suyu kullandim bugun bende de oldu sabah. Fazla cikmadim ama karnim cok fena buruluyor. Halsizim ve akşam arkadasimin nişani varşimdi çocukları babannesine goturecegim
Merhaba
Gecmis olsun canim
Muz,leblebi,gazoz icine aspirin,patates,sumak demle
geçmiş olsun canım. uzun sürerse ezcaneden probiyotik alın.Benim kiz iki gün ishal gibi olmuştu. O kadar dikkat ettim çamaşır suyu kullandim bugun bende de oldu sabah. Fazla cikmadim ama karnim cok fena buruluyor. Halsizim ve akşam arkadasimin nişani varşimdi çocukları babannesine goturecegim
Leblebiyle gazoz iyi geliyor ama.
Ne oldu kaptanım
Ne oldu
20dk yazılmamış diyemi bu trip
Gecmis olsun canim
Merhaba canim
Tamamdır menüleri her akşam bildiririm. Adım sayacım yok maalesefDuzenli menu bildirimi
Duzenli kilo bildirimi
2 hafta dolduğunda takimlara girebilirsin canim
evet ben de saatle gerçekten çok motive oldum. motivasyon konusunda başarılı bir ürünMi band 6 gerçekten çok güzel. Herhangi istediğin bir duvar kağıdını da koyabilirlyorsun ben önceden bilseydim o özelliği onu alırdım saat gerçekten motive ediyor yürüme isteği veriyortaksit de yapılıyor internette 3 ay falan aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?